EGLO Connect - έξυπνος φωτισμός | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

EGLO Connect - έξυπνος φωτισμός

Κέντρο συμβουλευτικής
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Είναι σχεδόν απίστευτο τι μπορούν να κάνουν οι νέες τεχνολογίες στις μέρες μας. Αν θέλετε να την δοκιμάσετε και μόνοι σας και να αποκτήσετε το "μικρό τεχνικό θαύμα", δεν θα το μετανιώσετε. Χάρη στη χρήση όλων των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών του νέου επαναστατικού φωτισμού, θα βρεθείτε αμέσως σε έναν μοναδικό κόσμο γεμάτο διασκέδαση, εφέ και μια αλάνθαστη ατμόσφαιρα που θα ανταποκρίνεται στην τρέχουσα δραστηριότητα, τη διάθεση ή τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς πρωτότυπο οικιακό περιβάλλον που θα απολαμβάνετε ανά πάσα στιγμή!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του έξυπνου φωτισμού!

Και γιατί έξυπνος φωτισμός;

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί ότι το φως στο σαλόνι είναι πολύ έντονο για εσάς κάποια στιγμή και ότι θα προτιμούσατε να ανακουφίσετε τα μάτια σας με μια πιο ζεστή απόχρωση, ή αντίθετα, ο χαμηλός φωτισμός στη δουλειά δεν σας ταιριάζει; Θέλετε να προσελκύσετε πελάτες με εντυπωσιακό φωτισμό που μπορεί, για παράδειγμα, να αλλάζει χρώματα; Θέλετε να δημιουργήσετε μια οικεία ατμόσφαιρα χωρίς να χρειάζεται να πλησιάσετε τον διακόπτη ή να αλλάξετε σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα μια λάμπα ή άλλο φωτιστικό που είναι αναμμένο αυτή τη στιγμή;
 
 
Δοκιμάστε το νέο έξυπνο φωτισμό EGLO Connect! Σε αυτές και σε άλλες περιπτώσεις, θα αποτελέσει για εσάς έναν απολύτως ιδανικό βοηθό, μέσω του οποίου θα δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα στη στιγμή και θα συνεχίσετε να διασκεδάζετε!
 

EGLO Connect, φωτισμός σε εντελώς νέες διαστάσεις

Με τον έξυπνο φωτισμό, βρισκόμαστε σαφώς στο κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας, και επειδή και ο καιρός δεν το επιβάλλει διαφορετικά, αυτός ο φωτισμός αρχίζει αργά αλλά σταθερά να μπαίνει στα σπίτια μας.

Σήμερα, η σύνδεση με τηλέφωνα, ταμπλέτες ή φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που περιλαμβάνεται ήδη στη συσκευή ή μπορεί να μεταφορτωθεί χωρίς προβλήματα δωρεάν, είναι αυτονόητη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φωτισμό. Αρκεί να κατεβάσετε την απαιτούμενη εφαρμογή και στη συνέχεια αρκεί να ενεργοποιήσετε το Bluetooth (δεν χρειάζεστε προσαρμογέα ή Wi-Fi) και το σύγχρονο φως είναι εδώ! Με το σύστημα Bluetooth, μπορείτε να ελέγχετε έως και 50 συσκευές από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.


Το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνεται στις σειρές Salobrena-C και Sarsina-C. Τα υπόλοιπα φωτιστικά μπορούν να ελεγχθούν μέσω εφαρμογής ή τηλεχειριστηρίου που μπορεί να αγοραστεί επιπλέον.


Οδηγίες για την εφαρμογή Awox app:




Ιδιότητες του συστήματος EGLO Connect 

  • Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες μπορούν να ελέγχονται μέσω smartphone ή tablet.
  • Η εφαρμογή Awox είναι δωρεάν για λήψη για Android και iOS.
  • 16 εκατομμύρια χρώματα, επιλέξιμη θερμοκρασία λευκού - λειτουργία RGB.
  • Ομαλά ρυθμιζόμενος φωτισμός.
  • Έλεγχος μέσω Bluetooth.
  • Εγγύηση 5 ετών για τα εσωτερικά φωτιστικά LED.
Ο φωτισμός μπορεί επίσης να ελέγχεται μέσω κλασικού διακόπτη ή τηλεχειριστηρίου.

Φωτισμός που έχει πολλά να προσφέρει!


Ρυθμιζόμενος φωτισμός
  • Χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών χρωμάτων φωτός.
  • Με δυνατότητα επιλογής ουδέτερου λευκού, ψυχρού λευκού και ζεστού λευκού, μπορείτε να αλλάξετε το περιβάλλον σας ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Χαλαρώστε & Εργαστείτε
  • Χρησιμοποιήστε ουδέτερο λευκό φωτισμό για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στην εργασία ή χαλαρώστε με ζεστό λευκό φωτισμό.
  • Η λειτουργία Relax & Work προσφέρει λύση 2 σε 1, η οποία μπορεί να ελεγχθεί μέσω κλασικών διακοπτών φωτισμού.
  • Ένα κλικ παρέχει ζεστό λευκό φως με 50% φωτεινότητα, ενώ το δεύτερο κλικ παρέχει ουδέτερο λευκό φως με 100% φωτεινότητα.

Ρυθμιζόμενος λευκός φωτισμός
  • Μέσω του τηλεχειριστηρίου ή της ενσωματωμένης λειτουργίας αφής, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ψυχρές, ουδέτερες ή θερμές λευκές θερμοκρασίες χρώματος.
  • Χάρη σε πολλά χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη, νυχτερινό φως ή λειτουργία μνήμης, ο ρυθμιζόμενος λευκός φωτισμός μας προσφέρει πρόσθετη άνεση και έλεγχο του περιβάλλοντός σας.

4 και 5 βαθμίδες εξασθένισης
  • Η ρύθμιση φωτισμού 4 βαθμίδων μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας μέσω ενός διακόπτη τοίχου σε τέσσερα προκαθορισμένα βήματα.
  • Οι λάμπες με ρύθμιση ροής 5 βαθμίδων προσφέρουν επίσης μια λειτουργία φωτισμού του περιβάλλοντος.

Χρώματα EGLO
  • Ελέγξτε το φωτισμό μέσω του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου.
  • Αυτό το σύστημα είναι εξοπλισμένο με λειτουργία αυξομείωσης της έντασης του φωτός, ζεστό λευκό φως και μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το χώρο σας στη διάθεση ή την περίσταση..
  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα προγράμματα που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας.


Οι λαμπτήρες LED με δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού, εκτός από τη λειτουργία της σταδιακής εξασθένισης (0 - 100%), περιλαμβάνουν επίσης το χρωματικό μοντέλο RGB, το οποίο είναι συντομογραφία για το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε χρώμα. Αναμειγνύοντας αυτά τα χρώματα μεταξύ τους, μπορείτε, εκτός από ένα ευρύ φάσμα λευκού (έως 50.000 αποχρώσεις), να επιτύχετε επίσης 16 εκατομμύρια συνδυασμούς διαφόρων άλλων χρωμάτων. Η θερμοκρασία χρωματισμού ή το χρώμα του φωτός κυμαίνεται από 2700 - 6500 Κ (από το πιο ζεστό κίτρινο έως το λευκό του πάγου) και η φωτεινή ροή, δηλαδή η ένταση της φωτεινής πηγής, για αυτούς τους λαμπτήρες κυμαίνεται από περίπου 800 - 1300 lumens (όσο περισσότερα lumens, τόσο καλύτερη φωτεινότητα).



Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες σας με λαμπτήρες της σειράς EGLO Connect, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με αυτό, επειδή κατασκευάζονται με τις πιο κοινές υποστηρίξεις E27.
Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής τους, αναφέρεται ελάχιστη διάρκεια φωτισμού 25.000 ωρών.



Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε επιπλέον να αγοράσετε σετ φωτιστικών οροφής με τηλεχειριστήριο.


Τηλεχειριστήριο ή smartphone?

Το τηλεχειριστήριο διαθέτει, εκτός από έναν τυπικό φωτισμό δωματίου στα χρώματα που έχετε συνηθίσει (κίτρινο/λευκό), προκαθορισμένες λειτουργίες όπως αλλαγή χρώματος, επιλογή διαβάθμισης χρώματος, ένταση φωτός ή ανάκληση των αγαπημένων σας χρωματικών σεναρίων
 
Αν όμως θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα εφέ φωτισμού και διαθέτετε ένα smartphone με την απαιτούμενη εφαρμογή, μπορείτε, εκτός από τις προαναφερθείσες λειτουργίες, να ρυθμίσετε πολλές αποχρώσεις του λευκού, να επιλέξετε ένα ξυπνητήρι/χρονοδιακόπτη για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των φωτιστικών σε μια ώρα που θα ορίσετε, ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Disco για να αλλάξετε τις φωτεινές σκηνές στο ρυθμό της επιλεγμένης μουσικής ή ταινίας από το τηλέφωνό σας.

 
Είναι ανεκτίμητο να μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για διάφορες δραστηριότητες ή να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα, είτε εργάζεστε, είτε διαβάζετε, είτε μαγειρεύετε, είτε διασκεδάζετε με φίλους, είτε ξεκουράζεστε ή χαλαρώνετε. Τα μοντέρνα και πολυχρηστικά φωτιστικά Eglo Connect όχι μόνο θα σας το επιτρέψουν αυτό, αλλά θα χαρίσουν επίσης πρωτότυπο και ευρηματικό φωτισμό, ψυχαγωγία αλλά κυρίως νέες και ευχάριστες εμπειρίες στη ζωή σας.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i