Ποιοτικές βρεφικές πάντες κούνιας της εταιρείας EKO | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

EKO

Vendor 5
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Ποιοτικές βρεφικές πάντες κούνιας της εταιρείας EKO


Παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι η εταιρεία EKO που ειδικεύεται σε βρεφικά είδη και ειδικότερα σε βρεφικές πάντες κούνιας είναι ελληνική, αλλά η αλήθεια είναι ότι η βάση της είναι η Πολωνία. Το έτος ίδρυσής της, μας πάει πίσω στο 1992 και από τότε δίνει ιδιαίτερη σημασία στην κατασκευή σε πάντες. Επικεντρώνεται στην δημιουργία ενός βρεφικού προϊόντος που δεν είναι άλλο από πάντες παιδικού κρεβατιού και βρεφικές πάντες. Αν λοιπόν είστε καινούργια μανούλα ή νέα γιαγιά και θέλετε να πάρετε ένα πρώτο δώρο για το εγγόνι ή το παιδί σας, τότε επιλέξτε πάντες κούνιας και δώστε μια άλλη πνοή στον ύπνο του παιδιού. Οι πάντες κρεβατιού ΕΚΟ χαρακτηρίζονται από ποιοτικά υποαλλεργικά υλικά που δεν δημιουργούν κανενός είδους πρόβλημα στο δερματάκι του παιδιού. Γενικότερα οι πάντες για παιδιά εξυπηρετούν ένα και μόνο σκοπό εκτός από το αισθητικό κομμάτι να προστατεύουν το κεφαλάκι του μωρού από τυχόν χτυπήματα στην κούνια. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι πάντες μωρού που θα επιλέξετε από την EKO πρέπει να είναι λίγο χοντρές για προστασία. Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, οι πάντες για κούνια καλό θα ήταν να έχουν ζωηρά χρώματα και σχέδια για να προσφέρουν ευχάριστο ύπνο. Επιλέξτε παιδικές πάντες ΕΚΟ από την σελίδα μας και δεν θα το μετανιώσετε.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.