Επιτραπέζιες λάμπες και μικρές λάμπες LED με κλιπ ή στήριγμα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Επιτραπέζιες λάμπες με κλιπ

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ
Το ζητούμενο περιεχόμενο δεν βρέθηκε

Υποκατηγορία: Φωτιστικά και Λάμπες με Κλιπ - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Επιτραπέζιες λάμπες και μικρές λάμπες LED με κλιπ ή στήριγμα


Η επιτραπέζια λάμπα με κλιπ θα βρει μια πολύ ευρεία χρήση στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, ως λάμπα για διάβασμα σε παιδικό δωμάτιο ή υπνοδωμάτιο. Η λάμπα για διάβασμα  με ένα κλιπ έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να προσαρτηθεί σχεδόν οπουδήποτε - στο κεφαλάρι, στο τραπέζι, στην ντουλάπα. Η λάμπα κλιπ κατασκευάζεται συνήθως για έναν κλασικό λαμπτήρα Ε27 ή έναν λαμπτήρα Ε14. Μερικές φορές, ωστόσο, μπορούμε επίσης να βρούμε μια λάμπα LED με κλιπ. Διαφέρει από τις κλασικές κυρίως στο ότι η πηγή φωτός είναι σταθερή σε αυτές.

Οι επιτραπέζιες λάμπες με κλιπ είναι πιο κατάλληλες για μαθητές. Αυτές οι λάμπες ονομάζονται αλλιώς λάμπες με λαβή ή λάμπες με στήριγμα. Και όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι εξοπλισμένες με μια συσκευή που σας επιτρέπει να τα συνδέσετε παιχνιδιάρικα σε οποιοδήποτε τραπέζι. Οι επιτραπέζιες λάμπες με κλιπ διατίθενται σε πολλά χρώματα και σχέδια, οπότε σίγουρα θα επιλέξετε το σωστό. Η λάμπα κλιπ σίγουρα θα γίνει ο πολύτιμος βοηθός σας!

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i