Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε παιδικά φωτιστικά; | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε παιδικά φωτιστικά;

Φωτισμός παιδικού δωματίου
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Για τη σωστή ανάπτυξη ενός παιδιού, χρειάζονται πολλά ερεθίσματα. Με τον όρο ερεθίσματα, δεν εννοούμε μόνο τα παιχνίδια, αλλά και διάφορα άλλα πράγματα που συναντά κανείς σε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο. Συνεπώς, σας συμβουλεύουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του φωτιστικού, καθώς αυτό θα πρέπει να πληροί κάποιους βασικούς κανόνες.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά ενός παιδικού πολύφωτου ή μιας παιδικής λάμπας;

Ασφάλεια 

Όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα που αγοράζουμε στην καθημερινή μας ζωή, θα πρέπει να προσέξετε την προέλευσή τους και εάν πληρούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε μόνο φωτιστικά σώματα που πληρούν τα συγκεκριμένα πρότυπα, έτσι ώστε να κάνετε τις αγορές σας δίχως έγνοιες.
 
   
 
Επαρκείς πληροφορίες 
 
Μην αγοράζετε γουρούνι στο σακί... Πρέπει να υπάρχουν διάφορα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που να αναφέρονται ξεκάθαρα στην περιγραφή κάθε παιδικού φωτιστικού: μήκος, πλάτος, ύψος, καθώς επίσης πληροφορίες για τον τύπο λαμπτήρα που είναι συμβατός με το φωτιστικό. Προσέξτε επίσης τα στοιχεία που αναγράφονται για τη βάση του λαμπτήρα, το σπείρωμα, την ισχύ σε βατ και την τάση. 
 
 
 

Πολλαπλοί τύποι φωτιστικών 

Για τον επαρκή φωτισμό ενός παιδικού δωματίου, είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολλά φωτιστικά σώματα. Ένα
παιδικό πολύφωτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το βασικό φωτιστικό και τοποθετείται συνήθως στο κέντρο του δωματίου. Αυτό μπορεί όμως να αντικατασταθεί από ένα φωτιστικό σποτ. Μια επιτραπέζια λάμπα ή ένα επιτοίχιο φωτιστικό τοποθετούνται συνήθως δίπλα στο κρεβάτι. Τα φωτιστικά νυκτός είναι πολύ χρήσιμα για την πλοήγηση στον χώρο και ιδανικά για μικρότερα παιδιά που φοβούνται το σκοτάδι. Δεν σας συνιστούμε να αγοράσετε επιδαπέδιες λάμπες, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος το παιδί να σκοντάψει σε κάποιο καλώδιο και να τραυματιστεί.
 
 
 
 
Tο design που αρέσει στα παιδιά

Βασικό κριτήριο επιλογής ενός φωτιστικό σώματος είναι πάντα η πρακτικότητα. Ωστόσο, όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, ρωτήστε και τη γνώμη του παιδιού σας. Στις μέρες μας, υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι παιδικών φωτιστικών με διάφορα σχέδια τόσο για αγόρια, όσο και για κορίτσια. Ζωάκια, ήρωες από παραμύθια, πρωταγωνιστές ταινιών, αθλητικά, αυτοκίνητα... Αρκεί λοιπόν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χαρακτήρα, τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας.
 
 
 

Ο κατάλληλος λαμπτήρας  

Μόλις έχετε καταλήξει στο φωτιστικό σώμα της αρεσκείας σας, σειρά έχει η αγορά του κατάλληλου λαμπτήρα. Δεν συνιστούμε τους κλασικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως που θερμαίνονται ενώ λειτουργούν, αφού υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του παιδιού σας. Λαμβάνοντας επίσης υπόψη την υψηλή αποδοτικότητα, η καλύτερη επιλογή είναι μακράν ένας λαμπτήρας LED, ή εναλλακτικά κάποιος λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας.
 
 
  
 
Ρίξτε μια ματιά στην τεράστια γκάμα προϊόντων μας και βρείτε παιδικά πολύφωτα και φωτιστικά σώματα. Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 70%.
 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

41,99
τμχ

IM0834

82,90

55,90
τμχ

BG0238

82,90

55,90
τμχ

BG0239

59,90

43,90
τμχ

ND3291

59,90

43,90
τμχ

ND3290

86,90

78,90
τμχ

MB0029

29,90

21,90
τμχ

PL0083

111,90

43,90
τμχ

W1639

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.