Μπαταρίες Zinc Carbon C | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Μπαταρίες Zinc Carbon C

Vendor 1
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Μικρή μπαταρία τύπου C

 
Η μικρή μπαταρία τύπου  C ανήκει στην κατηγορία των αλκαλικών μπαταριών (ΑΑ) μεγέθους L. Ο συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε διάφορα ξυπνητήρια, φακούς, ρολόγια τοίχου, μετεωρολογικούς σταθμούς ή ορισμένους ασύρματους αισθητήρες.


Όπως ισχύει και για τις κλασικές αλκαλικές μπαταρίες, υπάρχουν διάφοροι τύποι και γι' αυτή την κατηγορία. Οι ενδείξεις που αναγράφουν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IEC (Διεθνής Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή), είναι R14, LR14 και HR14. Να σημειωθεί ότι κατασκευάζονται διάφοροι τύποι μπαταριών C, όπως ψευδαργύρου-άνθρακα, χλωριούχου ψευδαργύρου, αλκαλικές και επαναφορτιζόμενες. Πριν από κάθε αγορά, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε την τάση της μπαταρίας C. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν τάση 1,2V, ενώ οι κλασικές 1,5V. Εάν χρειάζεστε τον συγκεκριμένο τύπο μπαταρίας για κάποια συσκευή που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι σίγουρο ότι θα την βρείτε εδώ.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.