Μικροαλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

ΑΑΑ Μικροαλκαλικές μπαταρίες

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Μικροαλκαλικές μπαταρίες (AAA)

Οι Μικροαλκαλικές μπαταρίες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην ευρεία γκάμα προϊόντων μας, αποτελούν πηγές ρεύματος, οι οποίες αποδεικνύονται χρήσιμες για τον καθένα μας. Αυτές χρησιμοποιούνται σε ρολόγια, διάφορους φακούς ή τηλεχειριστήρια. Παρομοίως, διάφορα ηλιακά ή άλλα φώτα εξωτερικού χώρου και Χριστουγεννιάτικα φώτα μπορεί να τροφοδοτούνται από μικρές αλκαλικές μπαταρίες.Η ένδειξη AAA για μπαταρίες υποδηλώνει το μέγεθος τους και αυτές ονομάζονται επίσης μικροαλκαλικές.


Χωρητικότητα και χαρακτηρισμός μπαταριών AAA


Όπως ισχύει και για τις άλλες πηγές ρεύματος, η χωρητικότητα μιας μπαταρίας ΑΑΑ είναι πολύ σημαντική. Δεδομένου ότι κάθε συσκευή καταναλώνει διαφορετική ποσότητα ενέργειας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους μπαταριών. Οι πιο δημοφιλείς και πιο συχνά χρησιμοποιούμενες είναι οι αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ. Υπάρχουν επίσης μπαταρίες χλωριούχου ψευδάργυρου ή λιθίου. Στην ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, μπορείτε να βρείτε επίσης μπαταρίες με την ένδειξη R03, LR03 και HR03. Η ένδειξη πληροί τα πρότυπα της IEC, η οποία είναι η Διεθνής Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή. Αυτό εγγυάται την ασφάλεια όλων των προσφερόμενων μπαταριών.

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA 
Εάν έχετε μερικές συσκευές σπίτι σας στις οποίες χρειάζεται να αλλάζετε διαρκώς μπαταρίες, ίσως η πιο κατάλληλη επιλογή για σας να είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA. Για τη φόρτισή τους, θα χρειαστείτε επίσης έναν φορτιστή για αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ και μικρές αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ. Αυτοί είναι επίσης διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i