Μάσκες Προστασίας FFP2 και FFP3 Παιδικό Μέγεθος | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Μάσκες Προστασίας FFP2 και FFP3 Παιδικό Μέγεθος

Vendor 4

Περιγραφή της κατηγορίας

Μάσκες προστασίας παιδικού μεγέθους FFP2 και FFP3

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει μάσκες προστασίας ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά. Πρόκειται για την παιδική μάσκα κατηγορίας FFP2 που έχει προσαρμοστεί στις αναλογίες του παιδικού προσώπου. Το πρότυπο KN95 συνιστάται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως το ελάχιστο πρότυπο προστασίας για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ποιότητα του προϊόντος.

Οι μάσκες προστασίας FFP2 δεν περιέχουν αντικαταστάσιμα φίλτρα, είναι σχεδιασμένες για εφάπαξ χρήση. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής, να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του εμπόρου λιανικής πώλησης και να έχετε υπόψη σας ότι η υπέρβαση της διάρκειας ζωής της μάσκας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση των προστατευτικών της αποτελεσμάτων.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.