Πώς να επιλέξετε φωτιστικά για τον διάδρομο ή την κύρια είσοδο; | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πώς να επιλέξετε φωτιστικά για τον διάδρομο ή την κύρια είσοδο;

Λοιποί εσωτερικοί χώροι
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Παρόλο που δεν περνάμε πολύ χρόνο στους διαδρόμους ή την κύρια είσοδο του σπιτιού μας, θα πρέπει να υπάρχει επαρκής φωτισμός για λόγους ασφαλείας . Τα φωτιστικά νυκτός αποτελούν επίσης μια καλή επιλογή.

Η κύρια είσοδος του σπιτιού καθώς και οι διάδρομοι μεταξύ των δωματίων, αποτελούν σημεία από τα οποία περνάμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς ωστόσο να μένουμε για πολλή ώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι χώροι θα πρέπει να είναι σκοτεινοί. Απεναντίας, είναι απαραίτητο να υπάρχει επαρκής φωτισμός για την ασφάλεια και τον σωστό προσανατολισμό μας.


Τα σταθερά φωτιστικά οροφής είναι ιδανική λύση


Η πλέον κατάλληλη λύση φωτισμού για το χωλ είναι τα σταθερά φωτιστικά οροφής. Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, αυτά τοποθετούνται απευθείας στην οροφή χωρίς να κρέμονται υπερβολικά χαμηλά, γεγονός που τους επιτρέπει να φωτίζουν αποτελεσματικά τον χώρο. Τα φωτιστικά που φτιάχνονται από γυαλί οπαλίνα αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή. Μια λιγότερο συχνή λύση για διαδρόμους είναι ένα κρεμαστό πολύφωτο, αφού καταλαμβάνει αρκετό χώρο και μπορεί να εμποδίζει τη διέλευσή μας. 


 
 
Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του δωματίου, τα φωτιστικά οροφής σε διαδρόμους μπορούν να συμπληρωθούν ή να αντικατασταθούν εντελώς από τα φωτιστικά σποτ. Αυτά διατίθενται σε διάφορους τύπους και σχήματα. Οι δύο βασικοί τύποι είναι τα φωτιστικά σποτ κατεύθυνσης (τα επονομαζόμενα σποτ) και τα χωνευτά φωτιστικά σποτ. Τα φωτιστικά σποτ ανήκουν στην κατηγορία του φωτισμού κατεύθυνσης, αφού μπορούν να στρέφονται προς κάθε σημείο ενός δωματίου και σας δίνουν τη δυνατότητα να τονίσετε διακοσμητικά στοιχεία ή ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του χώρου. Αν όμως το ζητούμενο είναι να αναδείξετε πίνακες ή φωτογραφίες, θα το πετύχετε καλύτερα με τα φωτιστικά για πίνακες. Επιπλέον, τα χωνευτά φωτιστικά είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αυτά στερεώνονται στο ταβάνι ή τοποθετούνται μέσα στη γυψοσανίδα. Μερικά από τα πλεονεκτήματα τους είναι ότι δεν σκονίζονται και δεν διαταράσσουν την αισθητική διακόπτοντας την ευθεία γραμμή της οροφής. Ορισμένα χωνευτά φωτιστικά σποτ μπορούν να στραφούν προς διάφορες κατευθύνσεις.


Τα φωτιστικά σποτ θα αποδειχθούν επίσης ιδιαιτέρως χρήσιμα κοντά σε κάποιο καθρέφτη, στον οποίο ρίχνετε μια τελευταία ματιά πριν βγείτε απ' το σπίτι. Για τον σκοπό αυτό, συνιστούμε να δείτε επίσης τη συλλογή μας από φωτιστικά καθρέφτη. Διαθέτουμε πολλά μοντέλα σε διάφορα σχέδια, όπως σωλήνες φθορισμού και λάμπες. 

Τα φωτιστικά νυκτός είναι πολύ χρήσιμα

Για να φωτίσετε έναν μικρό διάδρομο, ενδέχεται να χρειαστείτε μόνο ένα φωτιστικό τοίχου το οποίο θα τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο ή ενναλακτικά μια διακοσμητική λάμπα. Αντιθέτως, σε μεγαλύτερους διαδρόμους, ο επιτοίχιος φωτισμός είναι αναγκαίος για την καλύτερη αισθητική και την ασφάλεια σας.
Εάν ξυπνάτε για να πιείτε νερό ή πηγαίνετε συχνά στο μπάνιο κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα εκτιμήσετε δεόντως τα φωτιστικά νυκτός στους διαδρόμους. Αυτά ενεργοποιούνται αυτόματα όταν ανιχνεύσουν κάποια κίνηση, ενώ κάποια άλλα εκπέμπουν αμυδρό φως καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Αμφότεροι οι τύποι των συγκεκριμένων φωτιστικών έχουν τη δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης. Έτσι λοιπόν, δεν θα χρειάζεται πλέον να αγχώνεστε μήπως σκοντάψετε κάπου στο σκοτάδι και θα κυκλοφορείτε πιο άνετα στου διάφορους χώρους του σπιτιού. Ακόμα ένα πλεονέκτημα τους είναι ότι εκπέμπουν φως χαμηλής έντασης συγκριτικά με τα παραδοσιακά φωτιστικά, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να σας χαλάσουν τον ύπνο. Τέλος, μπορείτε επίσης να αγοράσετε και μικρές λάμπες πρίζας.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.