Φωτιστικά Νυκτός - Eglo | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φώτα προσανατολισμού - για σκάλες και διαδρόμους - Eglo

Vendor 6
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτάκια νυκτός – Φώτα ασφαλείας διακριτικά & εύχρηστα


Τα φωτάκια νυκτός χρησιμεύουν για φωτισμό σκοτεινών χώρων, εκεί όπου ο άμεσος φωτισμός δεν είναι απαραίτητος ή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τα φώτα νυκτός χρησιμοποιούνται ως φωτισμός σκάλας, διαδρόμων και δωματίων. Αυτά τα νυχτερινά φώτα δεν θαμπώνουν και είναι ιδανικά για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Μάλιστα, πολύ συχνά τα βρίσκουμε ως φωτάκια νυκτός παιδικά. Εξάλλου τα παιδικά φωτιστικά νυκτός χρησιμεύουν για να μη φοβούνται τα παιδιά και να νιώθουν ασφάλεια. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο αυτά τα προϊόντα επίσης ονομάζονται φώτα ασφαλείας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε φώτα νυκτός LED, φώτα ασφαλείας LED και φωτάκια νυκτός με μπαταρία. Τα φώτα για φωτισμό σκάλας είναι συχνά επιθυμητά λειτουργικά και ατμοσφαιρικά. Τα φώτα της σκάλας είναι κατάλληλα εκεί, όπου χρειάζεστε ποιοτικό φωτισμό σκάλας με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και με μέγιστη διάρκεια ζωής. Όλα τα φώτα για τέλειο και λειτουργικό φωτισμό σκάλας και φως διαδρόμου σας προσφέρονται με έκπτωση έως 70%!

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.