Συσσωρευτές μολύβδου - οξέος και μπαταρίες με τάση 12 V | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Συσσωρευτές μολύβδου

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Συσσωρευτές μολύβδου - οξέος και μπαταρίες με τάση 12 V

Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη δευτερεύουσα πηγή σήμερα. Η ευρεία χρήση αυτών των μπαταριών εξηγείται από τη λογική τιμή, την αξιοπιστία και την καλή απόδοσή τους. Οι μπαταρίες μολύβδου αυτών των συσσωρευτών κατασκευάζονται σε χωρητικότητα της τάξης από 1 έως 10.000 Ah. Η συντριπτική πλειονότητα της σειράς μπαταριών μολύβδου-οξέος έχει τάση 12 V.

Φόρτιση και αποθείωση μπαταριών μολύβδου

Η σωστή φόρτιση μιας μπαταρίας μολύβδου-οξέος είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη σωστής λειτουργίας και μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι να προσέχετε τη φθορά της μπαταρίας. Η αποθείωση ή η αναζωογόνηση μιας μπαταρίας μολύβδου-οξέος, έχει το καλύτερο αποτέλεσμα κατά τη φόρτιση των μπαταριών. Περισσότερο από το 80% όλων των μπαταριών μολύβδου-οξέος τερματίζουν τη ζωή τους λόγω θείωσης.

Τι γίνεται με μη λειτουργική μπαταρία

Μην πετάτε τις μη λειτουργικές μπαταρίες, είναι πολύ επικίνδυνες για το περιβάλλον εάν απορρίπτονται στη φύση ελεύθερα! Οι μπαταρίες μολύβδου αγοράζονται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή μπορούν να αποθηκευτούν σε κατάλληλα δοχεία. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος. Θα βρείτε μια πιο λεπτομερή επισκόπηση στο άρθρο μας.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.