Έξυπνες ψηφιακές προσωπικές ζυγαριές | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Προσωπικές ζυγαριές

Vendor 3
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Έξυπνες ψηφιακές προσωπικές ζυγαριές


Με την πρόοδο του σήμερα, το σύστημα παρακολούθησης βάρους αλλάζει επίσης. Πιθανώς ο καθένας από εμάς έχει μία κλασική προσωπική ζυγαριά στο σπίτι, αλλά θα σας παρέχει μόνο πληροφορίες σχετικά με το βάρος σε κιλά. Με τις έξυπνες προσωπικές μας ψηφιακές ζυγαριές, θα έχετε πολύ περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε εύκολα να μάθετε για το σωματικό λίπος, το νερό του σώματος, τους μυς, την οστική μάζα, το μεταβολισμό, τον ΔΜΣ, το σπλαχνικό λίπος, τις πρωτεΐνες, τον βαθμό παχυσαρκίας, την ηλικία του σώματος ή το βάρος χωρίς λιπαρά σε μία μέτρηση.

Οι προσωπικές ψηφιακές ζυγαριές μπορούν επίσης να συνδεθούν στο smartphone σας μέσω Bluetooth. Χάρη στη δωρεάν εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε εγγραφή, σύγκριση και παρακολούθηση των δεδομένων σας. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τα καλώδια τροφοδοσίας, η τροφοδοσία παρέχεται με τη βοήθεια των μπαταριών στην προσωπική ζυγαριά.

Χάρη στην έξυπνη προσωπική ζυγαριά για τη μέτρηση του σωματικού λίπους, θα έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την καλύτερη προσωπική σας έξυπνή ζυγαριά.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.