Διακοπές ταξίδια με τον Κόσμο των Φωτιστικών | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Διακοπές ταξίδια με τον Κόσμο των Φωτιστικών

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Γνωρίστε τα προϊόντα του Κόσμου των Φωτιστικών, που θα σας συνοδεύουν στα ταξίδια. Από τον φωτισμό, μέσα από σακίδια και ηλεκτρονικά, μέχρι τον εξοπλισμό για κατασκήνωση.

Η εποχή των καλοκαιρινών διακοπών και διακοπών είναι τόσο κοντά, ώστε να μπορούμε να μυρίσουμε στον αέρα τη μυρωδιά του αντηλιακού κρέμας ή της φωτιάς του καταυλισμού. Δεν υπάρχει απλώς τίποτα να περιμένετε, πρέπει να προετοιμαστείτε καλά για μια από τις πιο όμορφες περιόδους του όλου χρόνου. Επομένως, έχουμε για εσάς πολλές υπέροχες συμβουλές για τα ταξίδια σας, είτε κατευθύνεστε προς την ηλιόλουστη παραλιακή ακτή, τα ψηλά βουνά ή περπατάτε με το σακίδιο στη φύση.


Φωτισμός σε κάθε βήμα  

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε έναν ταξιδιώτη που δεν θα είχε στον «υποχρεωτικό» εξοπλισμό του και μια αξιόπιστη φακό. Ακριβώς έναν τέτοιο θα βρείτε εδώ – και μεταξύ των μεγαλύτερων πλεονεκτημάτων του είναι η μεγάλη διάρκεια φωτισμού, που φτάνει μέχρι και έξι ώρες.

Οι ενδεδειγμένοι βοηθοί για τις καλοκαιρινές νύχτες είναι  ένα ποιοτικό μέτωπο φακός. Αυτός που σας παρουσιάζουμε περιλαμβάνει μάλιστα τέσσερις λειτουργίες λευκού και δύο κόκκινου φωτός. Το πλεονέκτημα του κόκκινου φωτός είναι ότι δεν παρεμβαίνει στην προσαρμογή των ματιών στο σκοτάδι. Βελτιώνει έτσι την περιφερειακή όραση, με την οποία βλέπουμε και την περιοχή γύρω από το φωτισμένο τμήμα. Επειδή ο φακός είναι εξοπλισμένος με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 1 200 mAh, επιτρέπει 4 ώρες συνεχούς φωτισμού με λευκό και απίστευτες 20 ώρες με κόκκινο φως. Για τη φόρτιση χρησιμοποιεί σύστημα MicroUSB, έτσι μπορείτε να τα καταφέρετε με τον προσαρμογέα του κινητού τηλεφώνου σας.


Για κάθε νυχτερινή βόλτα, θα βρείτε χρήσιμη μια φορητή λάμπα. Αυτό το σχεδιαστικό κομμάτι μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως φαναράκι αφού αφαιρέσετε το επάνω κάλυμμα και κρεμαστείτε. Μεταξύ των μεγαλύτερων πλεονεκτημάτων του είναι επίσης η υψηλή επίπεδο χωρικού φωτισμού, που φτάνει τους 360 βαθμούς. 


Άλλη φορητή φορτιστική λάμπα στην προσφορά μας είναι πραγματικά πρακτικό κομμάτι, που θα εκτιμήσει κυρίως το δέρμα σας. Ο συνδυασμός λάμπας με συλλέκτη εντόμων είναι γενική ιδέα, που εξασφαλίζει ότι δεν θα κάτσει κανένα έντομο πάνω σας. Για την απομάκρυνση των ενοχλητικών επισκεπτών χρησιμοποιεί φως με υπεριώδη ακτίνες, που τραβούν την προσοχή και στη συνέχεια τα έντομα καταστρέφονται μετά την επαφή με το μεταλλικό δίχτυ υπό υψηλή τάση.




                


Στην επισκόπησή μας για τον υπαίθριο φωτισμό δεν μπορεί να λείψει ένα συμβουλή για τους αθλητές. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, χρειάζεται να εστιάσετε στην προσωπική σας ασφάλεια. Οι ποδηλάτες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κινούνται σε διαδρομές χωρίς πίσω φανάρι. Αυτό που σας προτείνουμε έχει τέσσερις λειτουργίες φωτισμού - από πλήρες φως μέχρι τρεις επιλογές αναβοσβήνει.

                                          


Σακίδια και Αποσκευές

Σε καμία από τις εκδρομές μας δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη συσκευασία. Είτε σας αρέσει να ετοιμάζετε τα πράγματά σας για το ταξίδι μια εβδομάδα εκ των προτέρων, είτε ανήκετε σε εκείνους που ρίχνουν όλα όσα χρειάζονται στο σακίδιο πέντε λεπτά πριν την αναχώρηση, χρειάζεστε ένα ποιοτικό φορέα ούτως ή άλλως. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα σακίδια όλων των μεγεθών και σχημάτων, καθώς και άλλους τύπους αποσκευών. Αυτές περιλαμβάνουν ταξιδιωτικές, crossbody ή γυναικείες τσάντες, καθώς και βαλίτσες σε ρόδες. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι και στο αεροδρόμιο ότι έχετε μαζί σας έναν αξιόπιστο σύντροφο.

Κάμπινγκ και υπαίθρια δραστηριότητες

Εάν αναφέραμε μια ευρεία γκάμα τσάντων και αποσκευών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε για τα πράγματα που αφορούν το κάμπινγκ αυτό ισχύει τουλάχιστον διπλά. Για παράδειγμα: σκηνές διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, καρέκλες κάμπινγκ, μαχαίρια τσέπης, μαξιλάρια ταξιδίου, φορητοί μίνι ψυγείοι, υπνόσακοι, σετ για να ανάψετε φωτιά, κούνιες... και πίσω από τις τρεις τελείες μπορείτε να προσθέσετε δεκάδες και δεκάδες προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Ηλεκτρονικές συσκευές για ταξίδια

Η σύγχρονη εποχή απαιτεί επίσης νέα προϊόντα και δυνατότητες που πρέπει απλώς να έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Εδώ αναφερόμαστε σε powerbanks με ασύρματη φόρτιση ή ταξιδιωτικούς προσαρμογείς. Δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι τα συσκευά σας θα σας τελειώσουν οι μπαταρίες κατά τη διάρκεια των περιπάτων σας.  

Όλα για τους καλλιτέχνες

Τα αναμνηστικά από τα ταξίδια διαρκούν μια ζωή. Αλλά ποιος θέλει να τα κρατά μόνο στο μυαλό του, όταν υπάρχουν τόσα προϊόντα διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Světa svítidel για όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης; Μπορείτε να διαλέξετε από κάμερες δράσης για υπαίθριες δραστηριότητες, τσάντες για φωτογραφικές μηχανές ή τρίποδες για φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και smartphones.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i