Τρίποδα για φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και smartphones | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Τρίποδα

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Τρίποδα για φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και smartphones


Το τρίποδο είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αξεσουάρ φωτογραφικής μηχανής. Το τρίποδο για τη φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιείται για τη στερέωσή της σε μια συγκεκριμένη θέση, αποτρέποντας, έτσι το θόλωμα των φωτογραφιών λόγω του κουνήματος της συσκευής. Το τρίποδο είναι ιδανικό, για να φωτογραφίζετε τοπία ή αρχιτεκτονική ή να τραβάτε βίντεο vlog από τις διακοπές σας και άλλες εκδηλώσεις.


Πριν επιλέξετε ένα τρίποδο, είναι πάντα σημαντικό να σκεφτείτε για το τι και πώς θα το χρησιμοποιήσετε. Αυτό εξαρτάται κυρίως από το υλικό και την κατασκευή του τρίποδα. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είναι τα τρίποδα αλουμινίου, τα τρίποδα τιτανίου και μπορούμε επίσης να συναντήσουμε και ξύλινα τρίποδα. Όσον αφορά τον τύπο του τρίποδου για φωτογραφικές μηχανές, υπάρχουν μονόποδα, τρίποδα ή μικρά, επιτραπέζια τρίποδα.

Τα μονόποδα συναντώνται με μια βάση - πόδι και απορροφούν ιδιαίτερα τις κατακόρυφες δονήσεις και διατηρούν τη φωτογραφική μηχανή σε ένα ενιαίο επίπεδο ύψους. Ωστόσο, ενδέχεται να έχει κλίση προς τα πλάγια.

Τα τρίποδα είναι τρίποδες που έχουν τρία πόδια στήριξης. Σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε μεγάλες ταχύτητες κλείστρου κατά τη φωτογράφιση, κάτι που θα το εκτιμήσετε ιδιαιτέρως στις νυχτερινές λήψεις.


Το τηλεσκοπικό τρίποδο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ το μέγιστο ή ελάχιστο ύψος του τρίποδα επηρεάζει την άνεση τόσο της κανονικής, όσο και της macro φωτογράφησης. Το τρίποδο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κεφαλή για τρίποδο.


Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2023 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.