Ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι με τους ανεμιστήρες οροφής! | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι με τους ανεμιστήρες οροφής!

Εσωτερικός φωτισμός

Zoe

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μαζί με αυτό και οι υψηλές θερμοκρασίες. Κινηθείτε έγκαιρα και ετοιμαστείτε κατάλληλα για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες στο σπίτι σας.

Το λες στον εαυτό σου κάθε χρόνο όταν έρχονται οι αφόρητοι καύσωνες, από τους οποίους δεν μπορείς να κρυφτείς: "Του χρόνου θα πρέπει να πάρουμε και έναν ανεμιστήρα". Ωστόσο, ο χρόνος περνάει και ακόμα δεν έχετε ένα.  Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην το σκέφτεστε καν, επειδή οι ζεστές μέρες δεν έχουν έρθει ακόμα.  Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι μόλις φτάσουν, θα εκτιμήσετε την προνοητική σας αυτή αγορά.  Και πώς να προετοιμαστείτε για τους επερχόμενους καύσωνες με τον καλύτερο τρόπο; Τι θα λέγατε να προμηθευτείτε επιτέλους με έναν ανεμιστήρα οροφής;



null 

Δροσίζει το καλοκαίρι, ζεσταίνει το χειμώνα

Μόλις έρθουν οι καυτές μέρες του καλοκαιριού, θα είστε ευτυχείς που έχετε έναν ανεμιστήρα στο σπίτι σας. Μέχρι τώρα το να έχετε ανοιχτά παράθυρα στο σπίτι σας ήταν απολαυστικό και κάθε βράδυ χαιρόσασταν το δροσερό αεράκι που σας διαπερνούσε.  Δυστυχώς, από εδώ και πέρα και όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού το άνοιγμα των παραθύρων δεν θα είναι το ίδιο απολαυστικό. Η έντονη ζέστη θα μπορεί να αντιμετωπιστεί πλέον μόνο με πιο ισχυρά μέσα. Ένα τέτοιο μέσο είναι και ο ανεμιστήρα οροφής.  Ο αέρας που ρέει θα δροσίσει όμορφα το σπίτι σας και θα ανυπομονείτε να μπείτε μέσα για μια στιγμή δροσιάς.  Ωστόσο, το σπίτι σας δεν είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να έχετε ανεμιστήρα.  Σε χώρους όπως τα γραφεία, οι αίθουσες συνεδριάσεων ή τα εστιατόρια, όπου η ζέστη συσσωρεύεται ακόμη περισσότερο, οι ανεμιστήρες οροφής θα βρουν τη τέλεια χρήση τους.

  null


Ίσως να έχετε σκεφτεί την αγορά ενός ανεμιστήρα οροφής, αλλά διστάσατε γιατί σκεφτήκατε τι θα το κάνετε τον χειμώνα.Τότε σας έχουμε σπουδαία νέα.  Το χειμώνα, μπορεί να συμβεί κάτι μαγικό με τον ανεμιστήρα.  Μόλις ενεργοποιήσετε μια αντίστροφη ταχύτητα στον ανεμιστήρα σας, επιστρέφει τον ζεστό αέρα στο ταβάνι και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στη θέρμανση του δωματίου.   Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ο έλεγχός τους, ο οποίος μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα απευθείας στον ανεμιστήρα είτε με τηλεχειριστήριο.  Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το ενεργοποιείτε ή να το απενεργοποιείτε από την άνεση του καναπέ σας, όταν αισθάνεστε ότι ο χώρος έχει δροσιστεί αρκετά.
null

Ανεμιστήρες με ή χωρίς φωτιστικό 

Ίσως δεν είστε ακόμα σίγουροι αν πρέπει να αγοράσετε έναν ανεμιστήρα οροφής.  Είτε επειδή τα δωμάτιά σας δυστυχώς δεν είναι ψηλοτάβανα και ένας ανεμιστήρας δεν μπορεί να χωρέσει δίπλα στο πολύφωτο ή το φωτιστικό οροφής  σας. Ή ίσως σκέφτεστε ότι χρειάζεστε περισσότερο ένα νέο πολύφωτο, επειδή το παλιό σας αργοπεθαίνει. Με έναν ανεμιστήρα οροφής ωστόσο, μπορείτε να έχετε με ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Στη γκάμα των προσφορών μας μπορείτε να βρείτε πολλούς ανεμιστήρες οροφής με φωτιστικό, που θα σας εξυπηρετήσουν τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, και επιπλέον θα λάμπουν όμορφα.  Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία ενδιαφερουσών τύπων, που θα αναδείξουν το σπίτι σας και θα δώσουν μια πικάντικη γεύση στο σπίτι σας.
 
Επίσης, αν δεν θέλετε να αλλάξετε ένα πολύφωτο και οι χώροι σας είναι αρκετά μεγάλοι, μπορείτε να πάρετε μόνο έναν ανεμιστήρα χωρίς φως και να έχετε μια συγκεκριμένη συσκευή για κάθε λειτουργία.  Δηλαδή - ένα πολύφωτο ή άλλο φωτιστικό οροφής για φωτισμό και έναν ανεμιστήρα για την δροσιά ή την θέρμανση σας . Και σε περίπτωση που δεν θέλετε να τοποθετήσετε τον ανεμιστήρα στην οροφή σε κάθε δωμάτιο, υπάρχει επίσης μια σειρά από ανεμιστήρες δαπέδου, τους οποίους μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε.
null            nullnull
Ως εκ τούτου, μην ξεχνάτε ότι ακόμη και όταν ο καιρός δεν είναι υπέρ μας, δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα.  Οι ζεστές μέρες θα έρθουν σε χρόνο μηδέν και γι' αυτό δεν πρέπει να ξεχάσετε να προετοιμαστείτε εγκαίρως και να προμηθευτείτε μερικούς από τους ανεμιστήρες μας.  

Autor článku:

Zoe Překlady_externisti

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i