Οι καλύτεροι ανεμιστήρες και ανεμιστήρες οροφής όχι μόνο για το μπάνιο | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Ανεμιστήρες οροφής

Kategorie ventilátory
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Το ζητούμενο περιεχόμενο δεν βρέθηκε

Υποκατηγορία: Ανεμιστήρες - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Ανεμιστήρες οροφής για οικονομία και άνεση


Ξεχάστε μια και καλή του χώρους όπου δυσκολεύεστε να πάρετε ανάσα από τη ζέστη με τους ανεμιστήρες οροφής, αλλά και με τους ανεμιστήρες δαπέδου από το κατάστημά μας. Αποκτήστε έναν ανεμιστήρα που ταιριάζει στο δωμάτιό σας και τέλος τα προβλήματα... Τους θερινούς μήνες, οι ανεμιστήρες οροφής με φως έχουν τη δυνατότητα να δροσίσουν τον χώρο σας και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ένας ανεμιστήρας οροφής αθόρυβος μάλιστα δεν ενοχλεί καθόλου. Τους χειμερινούς μήνες, οι ανεμιστήρες αυτοί σας βοηθούν να θερμαίνετε τα δωμάτια, αφού χάρη στην αντίστροφη λειτουργία, επιστρέφουν τον ζεστό αέρα από το ταβάνι προς τα κάτω και έτσι ένα φωτιστικό με ανεμιστήρα λειτουργεί και ως θερμαντικό σώμα. Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε ανεμιστήρες οροφής εξωτερικού χώρου, αλλά και ανεμιστήρες δαπέδου με τηλεχειριστήριο ή χωρίς.


Ανεμιστήρες με τηλεχειριστήριο και φως


Εξυπακούεται ότι μπορείτε να ελέγξετε τους ανεμιστήρες οροφής με τηλεχειριστήριο απομακρυσμένα. Εξάλλου αν το καλοσκεφτείτε, θα ήταν πολύ δύσκολο να ενεργοποιήσετε έναν ανεμιστήρα οροφής χειροκίνητα σε τόσο μεγάλο ύψος. Διαθέτουμε ανεμιστήρες οροφής με φως και τηλεχειριστήριο αλλά και χωρίς φως. Αναφορικά με τους ανεμιστήρες οροφής vintage με φωτιστικό, σας απαλλάσσουν από την επιλογή φωτιστικών εσωτερικού χώρου, όπως για παράδειγμα κάποιο πολύφωτο. Με αυτό τον τρόπο, ένα φωτιστικό ανεμιστήρας σας κάνει να εξοικονομείτε χρήματα διπλά. Οι ανεμιστήρες οροφής τηλεχειριζόμενοι με φωτισμό κατασκευάζονται από την αυστριακή εταιρεία Globo, η οποία διαθέτει επίσης εξοπλισμό φωτισμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όλα τα προϊόντα της Globo προσφέρουν εξαιρετική αναλογία ποιότητας και τιμής.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.