Η δυνατότητα αντικατάστασης ενός ακατάλληλου δώρου | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Η δυνατότητα αντικατάστασης ενός ακατάλληλου δώρου

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Η χριστουγεννιάτικη έξαρση ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα από πέρυσι, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε τα δώρα. Άλλωστε, το ταξίδι είναι μακρύ μέχρι να βρεθούν κάτω από το δέντρο σας. Αλλά μην ανησυχείτε, φέτος θα σας ενημερώσουμε και για τις μαγικές ημερομηνίες μέχρι τις οποίες μπορείτε ακόμα να τα καταφέρετε όλα με ηρεμία και γαλήνη.

Για να είστε σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, σας συνιστούμε να επιλέγετε προϊόντα που είναι σε απόθεμα και σας προτείνουμε να επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ή μια ηλεκτρονική κάρτα. Για την παράδοση των προϊόντων μέχρι τα Χριστούγεννα, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής: 
 
  • πληρωμή με αντικαταβολή ή online πληρωμή - μπορείτε να παραγγείλετε μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2023 στις 7 π.μ..,
  • πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα - μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2023 στις 7 π.μ.,

Εκτός από την εγγύηση της παραλαβής μέχρι τα Χριστούγεννα, προσφέρουμε επίσης προσφάτως τη δυνατότητα επιστροφής ενός μη κατάλληλου δώρου εντός 60 ημερών (μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ). Εξάλλου, δεν ταιριάζουν όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα με το γούστο του παραλήπτη, οπότε αν προκύψει αυτή η δυσάρεστη περίπτωση, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα ( αχρησιμοποίητα, στην αρχική συσκευασία).
 


Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι προσφέρουμε δωροεπιταγές αξίας 20€, 35€ και 75€. 

 
Σας ευχόμαστε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
 
 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i