Ηλιακός φωτισμός για το μπαλκόνι και τον κήπο | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ηλιακός φωτισμός για το μπαλκόνι και τον κήπο

Οικιακός φωτισμός εξωτερικών χώρων

Zoe

Δεν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό τρικ. Τα ηλιακά φωτιστικά όντως δεν χρειάζονται ούτε μια δόση ηλεκτρικού ρεύματος. Το μόνο που χρειάζονται είναι μια απλούστατη, αλλά θαυματουργή, ακτίνα φωτός.

Δεν είναι τυχαίο ότι συντάξαμε αυτό το άρθρο τον Απρίλιο. Η άνοιξη είναι η εποχή που συνήθως κάνουμε έναν απολογισμό του χειμώνα, ένα υπολογισμό για το ποσό της ενέργειας και των καυσίμων που ξοδέψαμε και ένα πλάνο για τις ενέργειες μας τον επόμενο χρόνο. Θα λέγαμε ότι η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να σκεφτούμε από πού θα μπορούσαμε να εξοικονομήσουμε χρήματα. Και επειδή έχουμε τη βοήθεια ενός φοβερού συνδυασμού ηλιακού φωτισμού και ηλιακού φωτός, το εγχείρημα μας θα είναι τόσο εύκολο.


Ηλιακά φωτιστικά - η εξοικονόμηση χρημάτων δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα τους

Η εξοικονόμηση χρημάτων δεν είναι σίγουρα ο μόνος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αποκτήσετε ένα εξωτερικό ηλιακό φωτιστικό. Ας ασχοληθούμε και με τους υπόλοιπους λόγους:

1) Απλή εγκατάσταση – δεν απαιτείται ηλεκτρολόγος, ούτε καν εξειδικευμένος τεχνίτης, προκειμένου να λειτουργήσει ένα ηλιακό φωτιστικό. Τα ηλιακά φωτιστικά δεν περιέχουν σύρματα, καλώδια ή άλλα πολύπλοκα εξαρτήματα. Απλώς επιλέγετε το σημείο, όπου θέλετε να τα τοποθετήσετε και αυτό ήταν όλο.

2)  Λειτουργικότητα – το ηλιακό φωτιστικό λειτουργεί μόνο όταν χρειάζεται. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, λαμβάνει ηλιακή ενέργεια από τις ακτίνες του ήλιου (και τη συγκεντρώνει σε μια μπαταρία), και όταν νυχτώνει, τις χρησιμοποιεί (μέσω της μαγικής εναλλαγής των διόδων) για να φωτίσει τον κήπο ή τη βεράντα σας. Ως αποτέλεσμα, δεν πληρώνετε ούτε ένα ευρώ για φωτισμό.

3)  Είναι πράσινα – τα ηλιακά φωτιστικά είναι οι καλύτεροι φίλοι της φύσης και του περιβάλλοντος. Δεν βλάπτετε τη φύση με τη χρήση τους και ταυτόχρονα τα ηλιακά φωτιστικά παρουσιάζουν μια μεγάλη αντοχή στα στοιχεία της φύσης - νερό, ήλιο ή άνεμο.

4) Αρχικό κόστος – Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι τα ηλιακά φωτιστικά είναι ακριβά αφού αποτελούν ένα πραγματικό θαύμα. Ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι τιμές των ηλιακών φωτιστικών είναι πραγματικά εκπληκτικές και η γκάμα τους πολύ μεγάλη. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας εδώ.


Αντοχή που δικαιούται την δική της ξεχωριστή παράγραφο

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των ηλιακών φωτιστικών είναι η αντοχή τους στις εξωτερικές συνθήκες. Η αντοχή αυτή υποδεικνύεται στα φωτιστικά με τη γνωστή σήμανση προστασίας IP και την αναγραφή δύο ψηφίων. Ο πρώτος αριθμός υποδεικνύει την προστασία από στερεά αντικείμενα και υλικά, ο δεύτερος υποδεικνύει την προστασία από υγρά (κυρίως νερό). Η συντομογραφία IP προέρχεται από την αγγλική φράση ingress protection. Εδώ ισχύει ένας απλός κανόνας: όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία. Τα ηλιακά φωτιστικά υπερέχουν από αυτή την άποψη. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε πάντα πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο βαθμό προστασίας για κάθε συγκεκριμένο προϊόν. Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία IP, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Τελευταία προσθήκη στην ιστοσελίδα μας - ταξινόμηση των ηλιακών φωτιστικών

Με την επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας και προκειμένου να είναι τα πάντα πιο ξεκάθαρα για εσάς, τους πελάτες μας, χωρίσαμε πρόσφατα την κατηγορία των ηλιακών φωτιστικών εξωτερικού χώρου σε διάφορες κατηγορίες.

Στην πρώτη, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην μεγάλη συλλογή ηλιακών επιτοίχιων φωτιστικών. Θα δείτε εδώ κλασικά κομμάτια όπως αυτό το σχεδιαστικό φωτιστικό με αισθητήρα, αλλά και λιγότερο συνηθισμένα κομμάτια, όπως αυτός ο αριθμός οικίας με ηλιακό φωτισμό LED.

Τα ηλιακά φωτιστικά δεν προορίζονται μόνο για τη διακόσμηση του κήπου σας. Και κυκλοφορούν σε πολλές επιλογές και παραλλαγές. Από εκείνες που είναι φθηνές, όπως αυτή, μέχρι μοντέλα άκρως διαχρονικά, όπως αυτό το φοβερό κομμάτι.

Τα ηλιακά διακοσμητικά θα αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα, όσον αφορά την εμφάνιση των εξωτερικών σας χώρων. Μια πρόταση από τις επιλογές όλων αυτών είναι αυτή η όμορφη διακοσμητική αλυσίδα. Και δεν μπορούμε επίσης να ξεχάσουμε τα κομψά φαναράκια.

Η τελευταία κατηγορία έχει μόνο ένα προϊόν, αλλά σίγουρα αξίζει να το αναφέρουμε. Πρόκειται για ένα φωτοβολταϊκό πάνελ με αυτοκαθαριζόμενο γυαλί. Για τους πραγματικούς γνώστες.



Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο;

Ακόμα δεν είστε σίγουροι, παρόλο που σας έχουμε δείξει όλες τις κατηγορίες των ηλιακών φωτιστικών μας; Δεν πειράζει, θα σας δώσουμε μερικές πληροφοριές ακόμη ώστε να πειστείτε για το πόσο αξίζει και συμφέρει η αγορά τους

1) Φωτεινότητα - ισχύει το κλασικό: όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Μιλάμε για τον αριθμό των διόδων LED, που καθορίζουν την ένταση του φωτισμού. Εξετάστε τον σκοπό για τον οποίο θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το ηλιακό φωτιστικό σας. Για παράδειγμα, γύρω από την πισίνα ή στο δρόμο, είναι σκόπιμο να τοποθετήσετε ένα φωτιστικό με πολλές διόδους. Για λόγους ασφαλείας. Αντίθετα, λιγότερες δίοδοι LED είναι αρκετές για έναν βραχόκηπο. Τα lumens είναι ένας δείκτης της φωτεινότητας. Για απαλό και ζεστό φωτισμό, η τιμή τους κυμαίνεται από 15 - 35, ενώ για ένα πιο έντονο φωτισμό η τιμή  είναι περίπου 700 έως 800 lumens.

2)  Αντοχή - ορισμένα ηλιακά φωτιστικά μπορούν να φωτίζουν όλο το απόγευμα και ολόκληρη τη νύχτα. Εάν χρειάζεστε το ηλιακό φωτιστικό σας να λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας, φροντίστε να αναζητάτε αυτή την παράμετρο. 

3)   Design - στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατίθενται ηλιακά φωτιστικά σε πολλά σχήματα και σχέδια. Συνδυάστε τα με το στυλ του κήπου ή του μπαλκονιού σας.

4) Λειτουργίες - το φωτιστικό μπορεί να ανταποκρίνεται όχι μόνο στην εναλλαγή ημέρας και νύχτας αλλά και στην κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα φωτιστικό με αισθητήρα θα σας φανεί χρήσιμο. Ένα τυπικό παράδειγμα σημείου που θα σας χρησιμεύσει ένα τέτοιο φωτιστικό είναι η μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Συν bonus, ορισμένοι τύποι διαθέτουν και έξυπνες λειτουργίες, για παράδειγμα, σύνδεση με το κινητό σας τηλέφωνο ή έξυπνες εφαρμογές.

Νιώθετε πλέον πιο ενημερωμένοι για τα ηλιακά φωτιστικά; Αν κάποιες από τις ερωτήσεις σας παραμένουν ακόμα αναπάντητες, γράψτε μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Autor článku:

Zoe Překlady_externisti

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i