Μοντέρνα φωτιστικά μπάνιου Ledvance: Πώς να επιλέξετε το σωστό συνδυασμό; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Μοντέρνα φωτιστικά μπάνιου Ledvance: Πώς να επιλέξετε το σωστό συνδυασμό;

Εσωτερικός φωτισμός

Τα φωτιστικά του μπάνιου είναι συχνά ένα υποτιμημένο αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι του σπιτιού μας. Εκτός από πρακτικό και ευχάριστο, είναι σημαντικό να σκεφτείτε και την ασφάλεια. Μάθετε πώς μπορείτε να συνδυάσετε κλασικά και έξυπνα φωτιστικά LED για την τέλεια ατμόσφαιρα.

Το μπάνιο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος του σπιτιού, όσον αφορά τον φωτισμό του. Πρέπει να σκεφτείτε την υγρασία, και το νερό, και είναι συχνά ένας χώρος χωρίς παράθυρα, στον οποίο χρειαζόμαστε επαρκή φωτισμός, για παράδειγμα, για το ξύρισμα ή το μακιγιάζ, αλλά ταυτόχρονα και ένα αμυδρό φωτισμό που μας δημιουργεί χαλάρωση και δεν θαμπώνει μέσα στη νύχτα. Με το σωστό συνδυασμό των φωτιστικών LED της Ledvance, έχετε τη βέλτιστη ποσότητα φωτός σε κάθε περίπτωση.


Πώς να επιλέξετε τον φωτισμό του μπάνιου

Διαμορφώνετε ένα νέο μπάνιο και σκέφτεστε τι φωτισμό να επιλέξετε; Ο συνδυασμός διαφόρων τύπων πηγών φωτός είναι η ιδανική λύση. Θα έχετε πάντα αρκετό φως, είτε θέλετε να κάνετε τέλεια το μακιγιάζ σας ή το ξύρισμα, είτε να χαλαρώσετε σε ένα ωραίο μπάνιο, είτε απλά να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο στη μέση της νύχτας.


Ένας τέλειος φωτισμός μπάνιου πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον τρία επίπεδα:

  • Ο βασικός φωτισμός που καθορίζει όλη την ατμόσφαιρα στο μπάνιο
  • Βαθύς φωτισμός κατάλληλος για καθημερινές συνήθειες όπως το μακιγιάζ ή το ξύρισμα
  • Διακοσμητικός φωτισμός για να αναδεικνύει κάποια μέρη ή στοιχεία του μπάνιου



Εξαιτίας της υγρασίας του μπάνιου, ο βαθμός προστασίας IP του φωτιστικού είναι πολύ σημαντικός, διότι καθορίζει την αντοχή του στη διείσδυση υγρών. Ανάλογα με τη ζώνη ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε φωτιστικά με βαθμό προστασίας:

  • IP44 (αντοχή σε πιτσίλισμα νερού) - γενικός φωτισμός σε μπάνια
  • IP65 (αντοχή σε νερό που εκτοξεύεται) - έμμεσος φωτισμός γύρω από το ντους και την μπανιέρα
  • IP67 (αντοχή στη διείσδυση νερού ακόμη και κατά την προσωρινή εμβάπτιση) - άμεσος φωτισμός στο ντους ή στο μπάνιο


Βασικός φωτισμός μπάνιου

Ο πιο σημαντικός τύπος φωτισμού στο μπάνιο είναι η κύρια πηγή φωτός που προσθέτει αρκετό φως ανά πάσα στιγμή. Εδώ μιλάμε κυρίως για τα φωτιστικά οροφής, τα χωνευτά σποτ ή τα φωτιστικά τοίχου.


Η θερμοκρασία χρωματισμού 2700 ή 3000 K είναι κατάλληλη για τον κύριο φωτισμό στο μπάνιο. Η χαμηλότερη τιμή (θερμό λευκό) υποστηρίζει τη χαλάρωση και φροντίζει, ώστε το φως να μην είναι πολύ επιθετικό τη νύχτα, από την άλλη πλευρά, θα εκτιμήσετε το ουδέτερο λευκό το πρωί, καθώς ετοιμάζεστε.


Τα σποτάκια είναι επίσης πολύ δημοφιλή, επειδή διαχέουν το φως ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. Μια εξαιρετική επιλογή είναι ένα φωτιστικό οροφής με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία μέσω διακόπτη τοίχου


Tip: Ειδικά σε μπάνια χωρίς παράθυρα, είναι ιδανικό να επιλέξετε ένα χρώμα φωτισμού που θα μιμείται όσο το δυνατόν πιο πειστικά το φυσικό φως της ημέρας.


Έξυπνος φωτισμός μπάνιου

Ο φωτισμός Ledvance με την τεχνολογία SMART+ μας επιτρέπει να αλλάζουμε τη φωτεινότητα ή τη θερμοκρασία χρώματος απλά μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου ή των φωνητικών βοηθών όπως η Alexa και ο Google Assistant. Με το ντιμαριζόμενο φωτιστικό μπάνιου SMART+, μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών χρώματος από 3000 έως 6500 K.


Όταν βάφεστε, ξυρίζεστε ή χτενίζεστε, το ιδανικό είναι εάν το φως είναι στραμμένο πάνω σας από διαφορετικές γωνίες, ώστε να διασφαλίζεται η ομοιόμορφη κατανομή του. Ως εκ τούτου, συνιστούμε να προσθέσετε φωτισμό καθρέφτη στο φωτιστικό οροφής. Το φωτιστικό τοίχου SMART+ με δυνατότητα ντιμαρίσματος LED για το μπάνιο, τοποθετημένο και στις δύο πλευρές του καθρέφτη, διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε καμία λεπτομέρεια κατά την διάρκεια της ετοιμασίας σας.


LEDVANCE SMART+ φωτισμός μπάνιου: ο σωστός φωτισμός για κάθε περίσταση


Διακοσμητικός φωτισμός μπάνιου

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ιδιωτικό σπα με τη βοήθεια του φωτισμού. Χρειάζεστε μόνο μια ταινία LED και μπορείτε να απολαμβάνετε χρωματοθεραπεία στην άνεση του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, η ντιμαριζόμενη ταινία SMART+ FLEX σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε έως και 16 εκατομμύρια χρώματα. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, ένα χαλαρωτικό πράσινο, ένα τονωτικό κόκκινο ή ένα χαρούμενο κίτρινο, αλλά και ένα διακριτικό λευκό, με το οποίο μπορείτε να φωτίσετε ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο μπάνιο.

Για να δώσετε μια ξεχωριστή πινελιά στο χώρο, μπορείτε να αποκτήσετε αξεσουάρ μπάνιου με ενσωματωμένο οπίσθιο φωτισμό LED. Στην προσφορά μας, μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, ανάμεσα σε μια κρεμάστρα τοίχου, μια πετσετοθήκη, ή , ένα ράφι με οπίσθιο φωτισμό.



Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i