Πισίνα υπό τη λάμψη των προβολέων | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πισίνα υπό τη λάμψη των προβολέων

Οικιακός φωτισμός εξωτερικών χώρων

Ζωή

Ο φωτισμός της πισίνας είναι το καλύτερο συστατικό για να απολαμβάνετε την καλοκαιρινή κολύμβηση όλη μέρα και όλη νύχτα. Όποτε θέλετε.

Μια όμορφη καταγάλανη πισίνα, της οποίας η επιφάνεια θερμαίνεται τέλεια από τις ελκυστικές ακτίνες του ήλιου. Μια απόλυτα δροσιστική βουτιά τα καυτά μεσημέρια του καλοκαιριού. Αυτές είναι μερικές από τις εικόνες, που ονειρευόμαστε και περιμένουμε με ανυπομονησία οι λάτρεις του καλοκαιριού. Ένας κομψός και αξιόπιστος φωτισμός θα χαρίσει μια μαγευτική όψη στην πισίνα σας. Εάν έχετε μια λίμνη στον κήπο, αντί για πισίνα, και πάλι δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Μπορείτε επίσης να τη διακοσμήσετε με ευχάριστο και ελκυστικό φωτισμό. Ας μάθουμε μαζί περισσότερα για το φωτισμό της πισίνας.

Τι πρέπει να κάνουν τα φωτιστικά της πισίνας;

Πιθανότατα κάτι αυτονόητο. Καθώς βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της πισίνας και σε άμεση και συνεχή επαφή με το νερό, η αντοχή και η ανθεκτικότητα τους στο νερό είναι μια απολύτως βασική παράμετρος ενός φωτισμού πισίνας.

Ο φωτισμός πισίνας απαιτεί πολύ υψηλές τιμές προστασίας IP (προστασία από εισβολή νερού). Η τιμή της προστασίας IP για τα φώτα πισίνας στην προσφορά μας αγγίζει το 68, έτσι ώστε τα φώτα να μπορούν να βυθιστούν στο νερό με ολόκληρο τον όγκο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία IP, ρίξτε μια ματιά εδώ.


Πού να τα τοποθετήσετε; Και πόσα πρέπει να πάρετε;

Φυσικά κατευθείαν στο νερό! Εκτός από την τοποθέτηση τους σε πισίνες, υπάρχουν ωστόσο και πολλές άλλες επιλογές. Έχουμε ήδη αναφερθεί για παράδειγμα μια λίμνη κήπου, η οποία επίσης απαιτεί φωτισμό με υψηλή προστασία IP. Διαφορετικοί τύποι συντριβανιών τέλος χρειάζονται και αυτοί, τα ανθεκτικά φωτιστικά πισίνας.

Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε πόσα φώτα πρέπει να πάρετε για την πισίνα σας. Η απάντηση δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά οι μεσαίου μεγέθους πισίνες με επιφάνεια περίπου 20 τετραγωνικών μέτρων θα αρκέστουν σε δύο φωτιστικά. Φυσικά, ο συνολικός αριθμός είναι καθαρά θέμα γούστου και προτιμήσεών σας.

Φωτισμός πισίνας για μια μαγική νύχτα

Η λειτουργία των φωτιστικών πισίνας έγκειται κυρίως στην πρακτική τους χρήση. Με την αγορά τους θα μπορείτε να απολαμβάνετε κολύμπι 24 ώρες, μέρα και νύχτα. Σίγουρα μπορείτε να κολυμπήσετε και στο σκοτάδι, αλλά σαφώς ο φωτισμός της πισίνας προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.

Ο φωτισμός της πισίνας είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μετατρέψετε τον κήπο σας σε στολίδι τα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια. Οι ακτίνες του φαίνονται καταπληκτικές κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού πάρτι στην πισίνα και ρομαντικών στιγμών. Οι χρωματικές αποχρώσεις του νερού από μόνες τους είναι αρκετές για να φωτίσουν υπέροχα τους εξωτερικούς χώρους.

Μια τελευταία συμβουλή: Σας συνιστούμε να ψάξετε την προσφορά μας, διότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε επίσης φωτιστικά πισίνας LED που διαφέρουν κυρίως στο χρώμα των ακτίνων φωτός.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i