Ψωνίστε χωρίς ανησυχία | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ψωνίστε χωρίς ανησυχία

Σχετικά με μια αγορά

Ζωή

Δεν είστε σίγουροι αν έχετε παραγγείλει τα σωστά προϊόντα; Ή έχετε ήδη αγοράσει κάποια προϊόντα και αργότερα ανακαλύψατε ότι θέλετε ένα διαφορετικό χρώμα ή σχήμα φωτός; Ή έχετε ανακαλύψει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ένα φως που σας αρέσει καλύτερα; Όλα μπορούν να λυθούν και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με αυτό.

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα εντός 60 ημερών 

Σε περίπτωση που αγοράσατε τα αντικείμενα για προσωπική σας χρήση, ως πελάτης (καταναλωτής) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε παραγγελθέντα προϊόντα το αργότερο 60 ημέρες μετά την ημερομηνία παράδοσης. Αυτό είναι πολύ εύκολο μαζί μας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ακατάλληλες αγορές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα επιστροφής και να στείλετε τα αντικείμενα μαζί με έντυπη και συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής στην επαγγελματική διεύθυνση της εταιρείας Packeta International ID: 93865143,Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki, Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road), Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou, 54628 Thessaloniki. Παρακαλούμε να μην το στείλετε ως συστημένο! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής προϊόντων μπορούν βρείτε εδώ.
 
 
Επιστρέφουμε χρήματα αμέσως
 
Στέλνουμε χρήματα πίσω αμέσως μετά τη λήψη των επιστρεφόμενων αντικειμένων. Και πώς ανακαλύπτετε ότι τα αντικείμενα έχουν παραδοθεί σε μας με ασφάλεια; Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, λαμβάνετε από εμάς email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε, μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες και απλές αγορές.
 
 
Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για τα προϊόντα που πρέπει να παραγγείλετε, πώς να κάνετε μια παραγγελία ή πώς να επιστρέψετε τα αγορασμένα αντικείμενα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i