Η καλύτερη και πιο έξυπνη επιλογή σε φωτιστικά μπάνιου | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Έξυπνα φώτα μπάνιου Philips HUE

Πλεονεκτήματα του έξυπνου φωτισμού Philips Hue

Με τον έξυπνο φωτισμό Philips Hue, θα έχετε άμεσο έλεγχο του φωτισμού σας. Οι καθημερινές δραστηριότητες γίνονται πολύ πιο εύκολες με το σωστό φωτισμό. Η Philips Hue θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε εύκολα και να ενεργοποιηθείτε άμεσα κατά τη διάρκεια του πρωινού σας, θα βοηθήσει τα παιδιά σας να συγκεντρωθούν στην εργασία τους και στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, θα σας δώσει τη σωστή ρύθμιση φωτισμού για διάβασμα ή χαλάρωση.

Απλή εγκατάσταση

Απλή εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του φωτισμού Philips Hue είναι απλή. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και δεν χρειάζεται να αλλάξετε την ηλεκτρική καλωδίωση στο σπίτι σας.

Ευρεία προσφορά

Ευρεία προσφορά

Από τον έξυπνο φωτισμό, τις ταινίες LED, τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου έως τον εξωτερικό φωτισμό, η Philips Hue προσφέρει μια λύση για όλους.

Εγγύηση ποιότητας

Εγγύηση ποιότητας

Για περισσότερα από 10 χρόνια, τα προϊόντα Philips Hue είναι συνώνυμα της ποιότητας και της εξέλιξης. Το οικοσύστημα Hue λειτουργεί αξιόπιστα και η εφαρμογή είναι καλά οργανωμένη και ενημερώνεται τακτικά.

Ατμόσφαιρα

Ατμόσφαιρα

Αλλάζοντας τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη θερμοκρασία του φωτισμού, μπορείτε να αλλάξετε αμέσως την ατμόσφαιρα του χώρου.

Ανακαλύψτε όλες τις λειτουργίες

Πώς να ξεκινήσετε με την Philips Hue

Η ρύθμιση είναι απλή και ο έλεγχος είναι ακόμη πιο απλός. Για να ξεκινήσετε θα χρειαστείτε μόνο τη λάμπα ή το φωτιστικό Philips Hue και την εφαρμογή Hue. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τη συσκευή Hue Bridge ανά πάσα στιγμή για να αποκτήσετε το πλήρες σύνολο των λειτουργιών έξυπνου φωτισμού.

Λάμπα Philips Hue

Εγκαταστήστε τις λάμπες Philips Hue

Οι έξυπνες λάμπες αποτελούν τη βάση του συστήματος Philips Hue. Ξεβιδώστε τον κανονικό λαμπτήρα και εγκαταστήστε τον λαμπτήρα Philips Hue. Αν θέλετε να ελέγχετε το φωτιστικό μέσω διακόπτη, ο λαμπτήρας θα λειτουργεί όπως κάθε συνηθισμένος λαμπτήρας.

Εφαρμογή Philips Hue

Κατεβάστε την εφαρμογή Hue

Θα ανακαλύψετε τη μαγεία του φωτισμού Philips Hue, ενώ θα τον ελέγχετε μέσω της εφαρμογής Hue ή του τηλεχειριστηρίου. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τη φωτεινότητα και, ανάλογα με τον τύπο του λαμπτήρα, μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία ή ακόμη και να επιλέξετε από 16 εκατομμύρια χρώματα.

Philips Hue bridge

Προσθέστε τη συσκευή Hue Bridge

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του φωτισμού Philips Hue με τη συσκευή Hue Bridge. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτοματοποίηση και άλλες χρήσιμες λειτουργίες για έως και 50 φωτιστικά στο σπίτι σας. Η συσκευή Hue Bridge αποτελεί μέρος όλων των πακέτων εκκίνησης.

Μάθετε περισσότερα

Ελέγξτε την Philips Hue με τον δικό σας τρόπο

Η Philips Hue προσφέρει έναν απλό και άνετο τρόπο ελέγχου του οικιακού φωτισμού. Χάρη στη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, από κομψά τηλεχειριστήρια μέχρι αισθητήρες κίνησης, έχετε τα φωτιστικά σας πάντα υπό έλεγχο. Η καλοδουλεμένη εφαρμογή και ο έλεγχος μέσω φωνητικών βοηθών είναι αυτονόητα.

Philips Hue Αισθητήρας κίνησης

Αισθητήρας κίνησης

Ενεργοποιήστε τα φωτιστικά με μια κίνηση. Λειτουργεί με μπαταρία και μπορείτε εύκολα να τον εγκαταστήσετε οπουδήποτε.

Αγοράστε το
Philips Hue Tap Dial Switch

Tap Dial Switch

Ελέγξτε έως και τρεις χώρους ή ζώνες. Στρέφοντας τον εξωτερικό δακτύλιο, αλλάζετε τη φωτεινότητα του φωτισμού. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, να τοποθετηθεί σε μαγνητική επιφάνεια ή να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο.

Αγοράστε το
Philips Hue Dimmer Switch

Dimmer Switch

Εναλλαγή μεταξύ ρυθμιζόμενων σκηνών. Ομαλή ρύθμιση του φωτισμού. Τοποθετήστε το σε τοίχο ή σε μαγνητική επιφάνεια.

Αγοράστε το
Philips Hue Μονάδα διακόπτη τοίχου

Μονάδα διακόπτη τοίχου

Εγκατάσταση πίσω από έναν κανονικό διακόπτη. Η μονάδα θα φροντίσει ώστε τα φωτιστικά να είναι πάντα ενεργοποιημένα. Η ρύθμιση των scenes για μεμονωμένα φωτιστικά ή σε ολόκληρο το χώρο/ζώνη γίνεται μέσω ενός κλασικού διακόπτη.

Αγοράστε το
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Η καλύτερη και πιο έξυπνη επιλογή σε φωτιστικά μπάνιου


Είστε από τους ανθρώπους που περνάτε πολύ ώρα στο μπάνιο; Είστε από αυτούς που θεωρείτε τον φωτιστικό καθρέφτη μπάνιου το προσωπικό σας αξεσουάρ; Είστε από αυτούς που θεωρούν τα φωτιστικά μπάνιου το σημαντικότερο αντικείμενο στο συγκεκριμένο δωμάτιο; Αν όλες οι προηγούμενες ερωτήσεις σας είναι αρκετά οικείες, τότε είστε στο σωστό μέρος για να επιλέξετε το φωτιστικό μπάνιου που σας ταιριάζει. Στη σελίδα μας θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε μία τεράστια γκάμα από φώτα μπάνιου. Βρείτε στη συγκεκριμένη κατηγορία το κατάλληλο φωτιστικό μπάνιου οροφής και μην διστάσετε να ψάξετε και για φως για καθρέφτη μπάνιου. Από την άλλη ο led φωτισμός μπάνιου έρχετε πρώτος στις προτιμήσεις των πελατών μας γι αθυτό μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε και για φωτιστικό μπάνιου με led. ΟΙ λάμπες μπάνιου είναι σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα είδη διακόσμησής του γι αυτό μην επιλέξετε κάτι γρήγορα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και επιλέξτε το ποιοτικότερο και πιο λειτουργικό φωτιστικό μπάνιου οροφής γιατί ο καλός φωτισμός μπάνιου θα αναδείξει το ονειρεμένο μπάνιο σας.
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i