Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για καθρέφτη μπάνιου; | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για καθρέφτη μπάνιου;

Φώτα μπάνιου
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Για το σωστό φωτισμό του καθρέφτη στο μπάνιο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιτοίχια φωτιστικά φθορισμού ή λάμπες. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να αγοράσετε έναν καθρέπτη που να διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό.

Παρόλο που δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο, περνάμε πολύ χρόνο στο μπάνιο καθημερινά. Αρκεί απλά να σκεφτούμε πόση ώρα μπορεί να στεκόμαστε μπροστά στον καθρέπτη ώστε να καταλάβουμε ότι η επιλογή ενός ποιοτικού φωτιστικού για τον καθρέφτη του μπάνιου δεν θα πρέπει να γίνεται «ελαφρά τη καρδία».

 
Έντονο φως που να διαχέεται ομοιόμορφα
 
Όπως ίσως έχετε ήδη διαβάσει στο άρθρο μας Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο φωτιστικό μπάνιου, κατά την αγορά ενός φωτιστικού για τον καθρέφτη, η ασφάλεια είναι ο πλέον σημαντικός παράγοντας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύεστε τη συσκευασία του φωτιστικού σώματος και να ελέγχετε προσεκτικά τον δείκτη προστασίας IP, έτσι ώστε να γνωρίζετε σε ποιες ζώνες του μπάνιου μπορεί να εγκατασταθεί το εκάστοτε φωτιστικό. Όσον αφορά τον δείκτη ΙΡ, να θυμάστε ότι το δεύτερο ψηφίο είναι καίριας σημασίας, αφού αυτό συμβολίζει τον βαθμό προστασίας έναντι εισχώρησης νερού. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη προστασία σας προσφέρει.
 
 
   

 
Μπορείτε να φωτίσετε τον καθρέφτη σας με πολλούς και διάφορους τρόπους. Υπάρχει η δυνατότητα είτε να αγοράσετε έναν καθρέφτη με ενσωματωμένο φωτισμό, είτε να επιλέξετε από την ευρεία γκάμα φωτιστικών για καθρέφτες που διαθέτουμε. Για παράδειγμα, μία επιλογή είναι οι λάμπες, αλλά εξαιρετικά δημοφιλή είναι επίσης τα επιτοίχια φωτιστικά φθορισμού, καθώς αυτά μπορούν να τοποθετηθούν πάνω ή δίπλα από τον καθρέφτη σας. Ο φωτισμός στο μπάνιο θα πρέπει να είναι πολύ έντονος (έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα στο ξύρισμα), αλλά επίσης να διαχέεται ομοιόμορφα, έτσι ώστε να μην σας τυφλώνει στα μάτια ή να δημιουργεί ανεπιθύμητες σκιές στο πρόσωπο. Εάν θέλετε το μπάνιο σας να γίνει απίστευτα μοντέρνο, μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο γύρω από τον καθρέφτη με ταινίες LED, οι οποίες σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε χρώμα στο φως.
 
 
 


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.