Αξεσουάρ Εξωτερικού Χώρου - FARO Barcelona | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Αξεσουάρ Εξωτερικού Χώρου - FARO Barcelona

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Αξεσουάρ φωτισμού εξωτερικού χώρου

Στην κατηγορία αξεσουάρ εξωτερικού χώρου, θα βρείτε κυρίως ηλεκτρολογικά κουτιά διακλάδωσης και συνδέσμους διαφόρων ειδών. Αυτά τα εξαρτήματα σύνδεσης κατασκευάζονται ως επί το πλείστον από πλαστικό. Διαθέτουν υψηλή προστασία IP44 κατά του νερού, της σκόνης και των άσχημων καιρικών συνθηκών, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι τα αξεσουάρ θα υποστούν ζημιά από τις καιρικές συνθήκες.

Άλλα αξεσουάρ εξωτερικού χώρου

Χάρη στις εξωτερικές βάσεις.τα στηρίγματα και την εύκολη εγκατάσταση τους, η τοποθέτηση φωτιστικών, διαφόρων αισθητήρων στον τοίχο ή στις κατασκευές οδοφωτισμού γίνεται παιχνίδι. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε επίσης ανταλλακτικούς ακροδέκτες γείωσης για να διευκολύνετε τη σύνδεση των λαμπών κήπου και του εξωτερικού χώρου.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.