Η ιστορία της εταιρείας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Η ιστορία της εταιρείας

Περιοδικό

Ζωή

Ξεκινήσατε μαζί μας τη δεκαετία του '90, γιορτάσαμε μαζί τη νέα χιλιετία και πορευτήκαμε χέρι-χέρι στην τρίτη δεκαετία. Σας ευχαριστούμε.

Αυτό το άρθρο είναι πρωτίστως ένα μεγάλο ευχαριστώ, επειδή εσείς, οι πελάτες μας, μας βοηθήσατε να ξεπεράσουμε πέρυσι το ορόσημο των τριάντα ετών από τότε που αγοράσατε την πρώτη λάμπα από εμάς. Ή μήπως δεν ήταν μια λάμπα; Θα διαβάσετε γι' αυτό στην επόμενη παράγραφο. Όπως και να έχει, διανύσαμε μαζί σας μεγάλο δρόμο. Στο χρόνο και στο χώρο. Η Donoci έχει επεκταθεί, με τα χρόνια και τις δεκαετίες, πέρα από τα σύνορα της όμορφης Τσεχίας. Πώς συνέβησαν όλα αυτά; Ανάψτε τα όμορφα φωτιστικά σας και ελάτε σε ένα περιπετειώδες ταξίδι μαζί μας.


1991, από εδώ ξεκίνησαν όλα.

Ήταν το έτος 1991. Η Τσεχική Δημοκρατία ήταν ακόμη μέρος της Τσεχοσλοβακίας εκείνη την εποχή και ο Jaromír Jágr, σήμερα 50 ετών, έφτασε μέχρι το Stanley Cup στην πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα NHL. Ήταν επίσης η χρονιά κατά την οποία το συγκρότημα Nirvana ηχογράφησε το πιο διάσημο άλμπουμ του Nevermind (ναι, εκείνο στο οποίο ένα μωρό μέσα στο νερό πιάνει ένα χαρτονόμισμα του δολαρίου). Την ίδια χρονιά, ο Jiří Mánek είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια εταιρεία με επιχειρηματική πρόθεση την πώληση κεραμικών, γυαλιού και πορσελάνης. Και πράγματι αυτό έκανε για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, ήρθε μια άλλη μοιραία χρονιά, το 1996. Ο Jiří Mánek και η εταιρεία του αποφάσισαν να αρχίσουν να εισάγουν φωτιστικά στην, ανεξάρτητη τότε, Τσεχική Δημοκρατία και να τα πωλούν. Και πήγε καλά!

Το 2003, μια άλλη πρόκληση κάνει την εμφάνιση της. Η ζήτηση για τα προϊόντα της εταιρείας ήταν τόσο μεγάλη που ήταν απαραίτητο να κινηθούν λίγο πιο μακριά και κάπως έτσι μπαίνουν με τα προϊόντα τους σε μεγάλα τσέχικα καταστήματα. Όταν η εταιρεία ενηλικιώθηκε, το 2009, γιόρτασε την είσοδό της στην τσεχική αγορά ηλεκτρονικών καταστημάτων και έτσι έφτασε λίγο πιο κοντά σε εσάς, τους τελικούς πελάτες. Στη συνέχεια, όλα διαδραματίστηκαν ταυτόχρονα. Το 2017, ο Jiří Mánek, ο οποίος μέχρι τότε δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά ως φυσικό πρόσωπο, αποφάσισε να αλλάξει την επωνυμία σε Donoci s.r.o., όπως δηλαδή τη γνωρίζετε σήμερα. Μόλις ένα χρόνο αργότερα ήρθε μια άλλη καινοτομία - η πώληση της δικής της μάρκας με το όνομα Brigali. Και παράλληλα το ίδιο έτος εγκαινιάζεται για την Donoci s.r.o. η εισόδος της στην παγκόσμια αγορά Amazon.

Λάμπουμε σε 25 ευρωπαϊκές χώρες

Υποσχεθήκαμε ότι δεν θα σας μεταφέρουμε μόνο στο χρόνο αλλά και στο χώρο. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα Donoci λάμπουν σε 25 ευρωπαϊκές χώρες. Για να σας δώσουμε μια εικόνα, ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν ίδιος με τον αριθμό των σημερινών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27). Και πού μπορείτε να μας βρείτε; Δεν έχουμε αντιγράψει 100% την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ο κατάλογος είναι μακρύς. Ενδεικτικά, το 2015, μόλις πριν από επτά χρόνια, ήμασταν "μόνο" στην Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και την Πολωνία. Μπορείτε να δείτε ποιες άλλες χώρες έχουν ενταχθεί με την πάροδο του χρόνου στην παρακάτω εικόνα: Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κάτω Χώρες, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Δανία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Φινλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Ελλάδα.


Οραματιστές και πάθος για την δουλειά τους - ποιοι βρίσκονται πίσω από τη Donoci s.r.o.; 

Ο κάθε εργαζόμενος πλήρους ή μερικής απασχόλησης είναι σημαντικός. Αλλά χωρίς τον σωστό πηδαλιούχο, κανένα πλοίο δεν μπορεί να πλεύσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχει μόνο ένας πραγματικός ιδρυτής, ο Jiří Mánek Senior. Και επειδή η εταιρεία Donoci είναι κυρίως μια οικογενειακή επιχείρηση, με την πάροδο του χρόνου προσχώρησαν και οι δύο γιοι του, ο Lukáš και ο Jiří Mánek Jr. Ο Lukáš είναι υπεύθυνος για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και το μάρκετινγκ της. Ο Jiří είναι διευθυντής πληροφορικής. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μιλάει από μόνο του. Η εταιρεία Donoci s.r.o. είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς εμπόρους φωτιστικών στην Κεντρική Ευρώπη. Και η νούμερο ένα επιλογή αυτή τη στιγμή σε έξι χώρες: Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία και Κροατία.

Αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε όλους τους υπόλοιπους εργαζομένους. Ο αριθμός τους έχει αυξηθεί σημαντικά από το 2015, όταν υπήρχαν 65 εργαζόμενοι, και πέρυσι αριθμούσαν πλέον τους 200. Και κάπου εδώ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από αυτούς - τόσο το εσωτερικό προσωπικό (εργαζόμενοι στο τμήμα πωλήσεων, λογιστές, ειδικοί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, εργαζόμενοι στο τμήμα προϊόντων και άλλοι), όσο και το εξωτερικό προσωπικό μας, για όλες τις προσπάθειες και την εργασία τους. Είμαστε ευγνώμονες που σας έχουμε.

Λόγοι που είμαστε περήφανοι

2 000 000 ικανοποιημένοι πελάτες

750 000 παραγγελίες το 2020

21 000 m2 αποθηκευτικού χώρου

42 000 προϊόντα στην προσφορά μας

2 200 000 προϊόντα σε απόθεμα

220 πωληθέντα εμπορικά σήματα

Λίγα συναισθήματα για το τέλος

Αφήσαμε τα πιο σημαντικά από τα στατιστικά στοιχεία και το μήνυμα μας προς εσάς για το τέλος. Εκατομμύρια από εσάς έχετε ήδη παραγγείλει τα προϊόντα μας τουλάχιστον μία φορά. Και φυσικά, θα είμαστε ευτυχείς αν επιστρέψετε ξανά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο και προσθέσετε και άλλα προϊόντα μας στο καλάθι. Το όραμα μας και ο αυτοσκοπός μας είναι η απόλυτη και μόνο ικανοποίηση σας. Και για αυτό θα θέλαμε να σας ζητήσουμε κάτι ακόμα. Ρωτήστε, γράψτε, τηλεφωνήστε. Ο δρόμος της βελτίωσης περνάει μέσα από την ανατροφοδότηση από εσάς. Χαιρόμαστε να λαμβάνουμε τα σχόλια σας. Και σε αντάλλαγμα, σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα, τα επόμενα χρόνια, για να κάνουμε το σπίτι σας (και όχι μόνο) να λάμπει όμορφα.

Η ομάδα σας Donoci s.r.o.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2023 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.