Επαγγελματικές υπηρεσίες στο Fotistikoskosmos | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Επαγγελματικές υπηρεσίες στο Fotistikoskosmos

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Θα σας προτείνουμε φωτισμό για το εσωτερικό και το εξωτερικό σας χώρο σύμφωνα με αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Όπως θα έχετε δεί, η σημερινή αγορά είναι γεμάτη από όλα τα είδη φωτιστικών, κατασκευαστών, σχεδίων, μοντέλων και τύπων. Δεν είναι πάντα εύκολο να συζητάμε για αυτά τα προϊόντα και να επιλέγουμε τα κατάλληλα για το σπίτι μας, στο οποίο πρωτίστως πρέπει να αισθανόμαστε όμορφα.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε στην επιλογή φωτισμού με σκοπό να γλιτώσετε χρόνο , τον οποίο θα ξοδεύατε στην αναζήτηση των κατάλληλων φωτιστικών.


Οι υπηρεσίες μπορεί να αφορούν:

  • άτομα/οικογένειες που τακτοποιούν τα σπίτια τους
  • χώροι γραφείων, καταστήματα
  • ξενοδοχεία, εστιατόρια, ξενώνες
  • γκαλερί, κλαμπ, καφετέριες
  • αποθήκες, εργοστάσια


Είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, σχετικά με την τοποθέτηση των φωτιστικών, την ένταση του φωτόςτη γωνία ακτινοβολίας και την χρωματική εμφάνιση του φωτός, η οποία μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον ψυχισμό και την υγεία μας .Είναι πολύ σημαντικό να μην υποτιμάτε την σωστή επιλογή των κατάλληλων φωτιστικών.

Θα ακολουθήσουμε φυσικά αυτές τις αρχές, αλλά μας ενδιαφέρει επίσης ο φωτισμός που ταιριάζει με το εσωτερικό σας και με αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Κατά την επιλογή, θα βεβαιωθούμε επίσης ότι η κατανάλωση φωτισμού είναι οικονομικά χαμηλή και ότι τα φωτιστικά είναι σε αρμονία με το περιβάλλον.

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα σας φροντίσουν.  Έχουν κατακτήσει τον τομέα του φωτισμού και γνωρίζουν λεπτομερώς τα προϊόντα μας. Απο την στιγμή που θα μας αναθέσετε το σχέδιο σας θα είναι στο πλευρό σας. 




Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι εντελώς δωρεάν και η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από την παραγγελία σας.

Δωρεάν αποστολή εντός της Ελλάδας ισχύει για παραγγελίες άνω των 70 EUR.


Σε περίπτωση ενδιαφέροντος ή οποιασδήποτε απορίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών 30 (231) 1320445 ή μέσω του ηλεκτρονικου ταχυδρομείου  helpdesk@fotistikosmos.gr

Θα χαρούμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας.


Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας.

Η Fotistikoskosmos ομάδα σας

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i