Καλοκαιρινές εκπτώσεις άκρως δροσιστικές | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Καλοκαιρινές εκπτώσεις άκρως δροσιστικές

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Εάν χρειάζεστε ένα νέο φωτιστικό για το σπίτι ή το εξωτερικό σας χώρο, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις και προσφορές μας σας περιμένουν!

Το καλοκαίρι είναι εδώ

Το καλοκαίρι έφτασε. Ώρα για διακοπές, χαλάρωση και διάφορες άλλες ανέμελες εμπειρίες. Έχουμε ετοιμάσει μια καλοκαιρινή προσφορά για εσάς, ώστε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας στο μέγιστο. Θα βρείτε ποικιλία φωτιστικών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις έως και 70%.


Φωτιστικά εσωτερικού χώρου με λίγα μόνο ευρώ

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο πολύφωτο, φωτιστικό σποτ ή φωτιστικό οροφής, δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε για τις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις. Μια μεγάλη προσφορά φωτιστικών εσωτερικού χώρου σας περιμένει τώρα στις καλοκαιρινές μας εκπτώσεις. Εκτός από τα κύρια ή κεντρικά φωτιστικά, θα βρείτε επίσης φωτιστικά αξεσουάρ, όπως επιτραπέζιες λάμπες ή μεγαλύτερες λάμπες δαπέδου, που πραγματικά ταιριάζουν παντού. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.



Κατά τη διάρκεια αυτών των ζεστών ημερών, σίγουρα θα χρειαστεί να έχετε αρκετή δροσιά το σπίτι σας. Τι καλύτερο απο την αγορά ενός ανεμιστήρα. Μπορείτε να επιλέξετε είτε έναν ανεμιστήρα οροφής, για το οποίο υπάρχει η επιλογή να συνοδεύεται με φωτιστικό ή χωρίς αλλά μπορείτε να προσανατολιστείτε και σε διάφορους επιδαπέδιους ανεμιστήρες. Εξαρτάται από εσάς ποιος τύπος σας εξυπηρετεί καλύτερα. Το σημαντικότερο εξάλλου είναι ο οποιοσδήποτε τύπος να σας προσφέρει την δροσιά και την άνεση,έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε ευχάριστα τις υψηλές θερμοκρασίες. Και φυσικά, όλους αυτούς τους ανεμιστήρες θα τους βρείτε σε πολύ λογικές τιμές.


Ο εξωτερικός χώρος έχει τις δικές του απαιτήσεις

Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε και φωτιστικά για υπαίθριους χώρους, μπορείτε εξίσου να τα προμηθευτείτε από εμάς. Στις προσφορές μας, θα βρείτε πολλούς τύπους φωτιστικών εξωτερικού χώρου εκτός από τα εσωτερικά φωτιστικά. Από ηλιακές λάμπες, φωτιστικά τοίχου ή οροφής μέχρι διαφορα φωτιστικά LED εξωτερικού χώρου. Θα βρείτε αμέτρητα φωτιστικά και σε εξαιρετικές τιμές.


Επιπλέον πλεονεκτήματα

Εάν έχετε επιλέξει φωτιστικά από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, που έχουμε ετοιμάσει μόνο για εσάς, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε κάποια επιπλέον οφέλη. Εάν έχετε επιλέξει φωτιστικά αξίας άνω των 70 EUR, έχετε δωρεάν αποστολή. Επιπροσθέτως, έχετε επίσης και ένα περιθώριο έως και 60 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων, σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το φωτιστικό δεν ταιριάζει στο σπίτι σας και θέλετε να επιλέξετε ένα άλλο.

Και επειδή είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για την ποιότητα των φωτιστικών μας και όλων των προϊόντων που προσφέρουμε, θα λάβετε μια εγγύηση, όχι για δύο αλλά τρία χρόνια. Και για ορισμένα προϊόντα, μπορεί να είναι ακόμη και για πέντε χρόνια.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i