Φωτιστικά Δαπέδου - Ideal Lux | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά Δαπέδου - Ideal Lux

Vendor 5
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Πολυτελή φωτιστικά δαπέδου για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο


Οι επιδαπέδιες λάμπες, αλλιώς αποκαλούμενες λάμπες δαπέδου, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του φωτισμού του καθιστικού - εκτός από το σαλόνι, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλα δωμάτια. Εκτός από τις κλασικές λάμπες δαπέδου με μία πηγή φωτός, μπορείτε να επιλέξετε μια λάμπα εξοπλισμένη με πλευρική λάμπα, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως φωτιστικό δαπέδου για ανάγνωση.


Επιδαπέδιες λάμπες Dimmable


Οι λάμπες Dimmable είναι επίσης δημοφιλής τύπος, οι οποίοι είτε είναι εξοπλισμένοι με dimmer απευθείας στη λάμπα ή έχουν εξωτερικό dimmer. Μπορούν επίσης να ελέγχονται με τηλεχειρισμό. Συχνά μπορείτε να τους συναντήσετε με το όνομα μιας λάμπας δαπέδου με ένα dimmer.


Νέα μόδα στις επιδαπέδιες λάμπες


Σήμερα, οι λάμπες δαπέδου βιώνουν μια αναγέννηση και τα σκανδιναβικά σχέδια είναι δημοφιλή, κυριαρχείται από ξύλο και ζωντανά χρώματα. Οι λάμπες με χαλκό ή χάλκινο φινίρισμα έχουν επίσης ρετρό εμφάνιση. Οι κατευθυντικοί, λαμπτήρες είναι πρακτικοί, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φωτίσουν διαφορετικές γωνίες του δωματίου. Φυσικά, με τους μοντέρνους λαμπτήρες δαπέδου είναι η επιλογή μεταξύ κλασικών λαμπτήρων ή φωτισμού LED.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε φθηνά φωτιστικά δωματίου και φωτιστικά δαπέδου, επιπλέον σε πολλά σχέδια και χρώματα - υπάρχουν μοντέρνες λάμπες δαπέδου μαύρο, λευκό, χρυσό ή λάμπες δαπέδου για παιδιά.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.