Λάμπες Παραφίνης - Μεταλλικό | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Λάμπες παραφίνης - Μεταλλικό

Vendor 5
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Κλασική και ηλεκτρική λάμπα παραφίνης

Θυμάστε ακόμα τους ρετρό λάμπες παραφίνης που αποτελούσαν αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού των γιαγιάδων σας; Μία κρεμαστή ή επιτραπέζια λάμπα παραφίνης χρησιμεύει όχι μόνο ως πηγή φωτός αντικατάστασης, αλλά και ως μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση με ένα άγγιγμα του παρελθόντος.


Λάμπα φυτιλιού παραφίνης

Από τιςς λάμπες παραφίνης φυτίλι, οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες είναι τύποι λαμαρίνας. Τα καυσαέρια πάνω από την κορυφή δεν φτάνουν σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, επομένως μπορείτε να κρεμάσετε τη λάμπα κάτω από μια ξύλινη οροφή ή σε μια δέσμη χωρίς καμία ανησυχία. Υπάρχει και μια κρεμαστή λάμπα παραφίνης και μια επιτραπέζια λάμπα παραφίνης - και οι δύο τύποι είναι αρκετά σταθεροί, μπορείτε να λάμψετε μαζί τους στον άνεμο και στη βροχή. Εάν δεν έχετε υπερβολικά εκτεταμένο το φυτίλι έτσι ώστε η παραφίνη να μην εξατμιστεί άσκοπα, μπορείτε να έχετε αυτές τις λάμπες έτοιμες για όλο το χρόνο και όποτε είναι έτοιμες να σερβιριστούν.


Ηλεκτρική λάμπα παραφίνης LED

Εκτός από την κλασική λάμπα παραφίνης για φωτισμό, παράγεται επίσης μια ηλεκτρική λάμπα παραφίνης, ειδικά μια λάμπα παραφίνης για μπαταρίες με τεχνολογία LED. Αυτή η λάμπα λειτουργεί χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία, την οποία μπορείτε εύκολα να φορτίσετε χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο. Το πλεονέκτημα αυτής της ηλεκτρικής λάμπας παραφίνης είναι ότι δεν εκπέμπει καυσαέρια και χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία μπορείτε να τη μεταφέρετε οπουδήποτε.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις λάμπες παραφίνης, ρίξτε μια ματιά στο περιοδικό μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά σχέδια και χρώματα λάμπων παραφίνης στην προσφορά μας. Ένα δημοφιλές παράδειγμα είναι η κόκκινη λάμπα παραφίνης, η οποία πωλείται τόσο στην κλασική έκδοση με λάδι παραφίνης όσο και ως λάμπα παραφίνης για ηλεκτρική ενέργεια.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i