Ανακαλύψτε τον έξυπνο φωτισμό Ledvance Smart+ | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ανακαλύψτε τον έξυπνο φωτισμό Ledvance Smart+

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Είναι απαραίτητο να αισθανόμαστε πάντα χαρούμενοι όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να εξοπλίσετε άνετα το σπίτι σας, ώστε να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευκολία εδώ. Τα έξυπνα φωτιστικά Ledvance Smart + μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

Η μάρκα Ledvance κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Η ιστορία της ξεκίνησε πριν από περίπου 100 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία τους, καθώς και ο μόνιμος στόχος τους να εξελίσσονται συνεχώς, εγγυώνται μια ηγετική θέση στην αγορά των φωτιστικών και των πηγών φωτός. Η επιτυχία τους βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: η προσπάθεια για τελειότητα, η καινοτομία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη.  Μπορείτε να αναγνωρίσετε την κύρια εξειδίκευση τους και από την όνομά τους και αυτή δεν είναι άλλη από το φωτισμό με την τεχνολογία LED.  Προκειμένου να κάνουν τη ζωή κάθε πελάτη όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, εστιάζουν κυρίως στον έξυπνο φωτισμό.


Έξυπνα φωτιστικά Ledvance Smart+

Ο χρόνος και η τεχνογνωσία κινούνται με ταχύτητα φωτός.Αυτός ο κατασκευαστής, ο οποίος παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τάσεις στον τομέα του φωτισμού LED και των έξυπνων σπιτιών, γνωρίζει επίσης πολλά γι' αυτό. Προσφέρει προϊόντα, που μεταμορφώνουν όμορφα και άνετα την ζωή σας. Ρυθμίστε όλα τα φωτά του σπιτιού σας από την άνεση του καναπέ ή ακόμη και εξ αποστάσεως από τη δουλειά ή τις διακοπές σας.Μπορείτε να τα ελέγχετε είτε με ένα smartphone είτε ακόμη και με τη φωνή σας. Στην καρτέλα μας των έξυπνων φωτιστικών Ledvance Smart+ θα βρείτε διάφορους τύπους εσωτερικών φωτιστικών που ταιριάζουν σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος. Η μονάδα RGB σάς επιτρέπει να επιλέξετε από έως και 16 εκατομμύρια χρώματα.  Μπορείτε πάντα να επιλέξετε χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Έτσι, αν ψάχνετε για έξυπνο φωτιστικό οροφής ή τοίχου, το Ledvance Smart+ θα σας δώσει αυτό που ψάχνετε.


Έξυπνοι λαμπτήρες Ledvance Smart+

Εάν έχετε αποφασίσει να αντικαταστήσετε το παλιό σας φως με ένα νέο έξυπνο, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία. Αλλά αν δεν θέλετε να αλλάξετε το φως, αλλά θα θέλατε να μάθετε τα πλεονεκτήματα των έξυπνων φώτων, μπορείτε να επιλέξετε τους έξυπνους λαμπτήρες Ledvance Smart+. Με αυτά, αρκεί να αφαιρέσετε τον παλιό λαμπτήρα και να τον αλλάξετε με τον έξυπνο. Με αυτόν, όπως και με το έξυπνο φωτιστικό, θα μπορείτε να επιλέγετε τη θερμοκρασία ή την ένταση του φωτός, να επιλέγετε το χρώμα για το οποίο έχετε διάθεση και όλα αυτά από την άνεση του καναπέ.


Εξωτερικός φωτισμός Ledvance Smart+

Έχετε ήδη τον έξυπνο εσωτερικό φωτισμό, αλλά τι γίνεται με τα εξωτερικά φώτα; Ναι, μπορείτε να απολαμβάνετε την πολυτέλεια και να ελέγχετε τον φωτισμό ακόμη και στον κήπο σας από την άνεση της κουνιστής καρέκλα σας.  Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους τύπους έξυπνων εξωτερικών φωτιστικών.  Από ένα φωτιστικό εξωτερικού χώρου, ένα φωτιστικό τοίχου έως ένα φωτιστικό σποτ.  Τα πλεονεκτήματά τους είναι τα ίδια με αυτά του εσωτερικού φωτισμού.  Αυτό σημαίνει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, θερμοκρασία φωτισμού και απόλυτος έλεγχος εξ αποστάσεως.



Τα έξυπνα φωτιστικά Ledvance Smart+ μπορούν επίσης να ρυθμιστούν από απόσταση, ακόμη και εκτός του σπιτιού σας. Αν θέλετε λοιπόν να ζήσετε την πολυτέλεια και την άνεση του ελέγχου του φωτιστικού από απόσταση και ταυτόχρονα να κάνετε όλο το εσωτερικό και το εξωτερικό να φαίνεται όμορφο, τα Ledvance Smart+ φωτιστικά θα σας παρέχουν όσα χρειάζεστε. Επιπλέον, σε εξαιρετική τιμή.Εκτός από το γεγονός ότι οι τιμές τους είναι πάντα πολύ συμφέρουσες, υπάρχει τώρα έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα Ledvance Smart + και λάβετε δωρεάν έναν λαμπτήρα Smart για την αγορά σας. Και αξίζει πραγματικά να το σκεφτείτε!

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i