Φωτιστείτε με τη Rabalux | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτιστείτε με τη Rabalux

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Αξιόπιστα φωτιστικά και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής; Αυτό ακριβώς πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν αναφέρεστε στην Rabalux.

Σχετικά με την εταιρεία

Η ιστορία της μάρκας Rabalux είναι ήδη αρκετά μεγάλη. Συγκεκριμένα 28 ολόκληρα χρόνια. Για τη λειτουργία της μπορούμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα ανθρώπων που αποτελούν μια εταιρεία με σταθερό οικονομικό υπόβαθρο. Η επιχειρησιακή της δραστηριότητα έχει μάλιστα διεθνή εμπειρία. Η καρδιά ολόκληρης της εταιρείας βρίσκεται στην Ουγγαρία, σε μια πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενη πόλη, το Györ, την οποία ίσως γνωρίζετε και ως λουτρόπολη. Εκεί θα βρείτε το κέντρο εφοδιασμού. Εδώ θα βρείτε βάσεις αποθήκευσης με πραγματικά μεγάλη χωρητικότητα εμπορευμάτων. Στη δραστηριότητά της μπορείτε να συναντήσετε 10 θυγατρικές εταιρείες. Οι εξαγωγές της στη συνέχεια πραγματοποιούνται σε άλλες 12 χώρες. Η εταιρεία Rabalux CZ Svítidla s.r.o. δραστηριοποιείται στην αγορά φωτιστικών με επιτυχία για πάνω από 12 χρόνια και αναπτύσσεται συνεχώς.

Υπό το εμπορικό σήμα Rabalux, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών, καθώς και πολλές κλασικές και ενεργειακά αποδοτικές πηγές, οι οποίες πληρούν το κριτήριο της ιδανικής αναλογίας ποιότητας και τιμής. Το πορτφόλιο της Rabalux προσφέρει πάντα νέα μοντέρνα φωτιστικά με σύγχρονες τάσεις, αλλά και κλασικά που δεν θα σας κάνουν ποτέ να βαρεθείτε. Θα βρείτε τόσο φωτιστικά εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου.

 

Σειρά προϊόντων της Rabalux

Η γκάμα των προϊόντων της μάρκας Rabalux είναι πολύ μεγάλη. Η Rabalux διαθέτει όλα τα φωτιστικά που χρειάζεστε. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με φωτιστικά μικρού μεγέθους. Αυτά είναι ως επί το πλείστον επιτραπέζιες ή λάμπες νυκτός. Διαφορετικοί τύποι, χρώματα, στυλ ή σχήματα που σας εγγυώνται μια πραγματικά ποικιλόμορφη επιλογή διαφορετικών φωτιστικών, από την οποία θα επιλέξετε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε. Θα βρείτε επίσης πολλά ενδιαφέροντα διακοσμητικά φωτιστικά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δώρο γενεθλίων ή Χριστουγέννων. Εκτός από τις μικρές λάμπες, μπορείτε επίσης να βρείτε και φωτιστικά δαπέδου, τα οποία θα ταιριάξουν τέλεια στο σαλόνι ή θα κάνουν την κρεβατοκάμαρά σας ζεστή.



Άλλα προϊόντα, τα οποία δεν μπορούμε να παραλείψουμε, είναι οι διάφοροι τύποι κεντρικού φωτισμού. Από χωνευτά φωτιστικά, φωτιστικά σποτ, φωτιστικά οροφής και μικρότερα ή μεγαλύτερα πολύφωτα. Με μια ποικιλία φωτιστικών, μπορείτε επίσης να ορίσετε τη ρύθμιση της φωτεινότητας, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του φωτός ή να ρυθμίσετε τη λειτουργία μνήμης, όλα με το τηλεχειριστήριο. Αυτά τα φωτιστικά είναι ιδανικά για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι επίσης η μεγάλη γκάμα φωτιστικών LED, για την οποία η εταιρεία μπορεί να είναι υπερήφανη. Μπορείτε να αγοράσετε πραγματικά κάθε τύπο φωτιστικού τόσο στην έκδοση με λαμπτήρες LED όσο και με ενσωματωμένη πηγή LED. Η Rabalux διαθέτει απλώς τα πάντα.



Το μπάνιο χρειάζεται επίσης κάτι ιδιαίτερο. Εκεί, πρέπει να επιλέξετε φωτιστικά με υψηλότερη προστασία IP από τα κλασικά φωτιστικά για σαλόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή τα φώτα του μπάνιου έρχονται συνήθως σε επαφή με την υγρασία και συχνά απευθείας με το νερό. Υπάρχουν λίγες ζώνες, όπου χρειάζεστε φώτα, στο μπάνιο. Είναι σχεδόν απαραίτητο να έχετε ένα φως πάνω από τον καθρέφτη που δεν θα σας θαμπώνει. Είναι απαραίτητο να βλέπετε εδώ σε πραγματικές αποχρώσεις, ούτε πολύ υποτονικές ούτε έντονες. Υπάρχει επίσης ανάγκη για ένα κεντρικό φωτισμό. Το μπάνιο θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φωτισμου με τα φώτιστικά της μάρκας Rabalux και, πάνω απ' όλα, ασφαλή φωτισμό.



Ο εξωτερικός σας χώρος δεν θα μείνει πίσω. Η Rabalux προσφέρει μεγάλη γκάμα διαφορετικών φωτιστικών εξωτερικού χώρου. Οι ηλιακές λάμπες θα παρέχουν φως με χαμηλό φωτισμό και τα εξωτερικά φωτιστικά τοίχου θα παρέχουν ισχυρότερο φωτισμό.



Τα φωτιστικά είναι πολύ σημαντικά. Αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς τη σωστή πηγή (λάμπα). Η Rabalux έχει και αυτό υπόψη της. Μπορείτε να αγοράσετε σύγχρονες πηγές φωτός από την εταιρεία.

Όλα τα φωτιστικά που προσφέρει η μάρκα Rabalux είναι υψηλής ποιότητας και απολύτως ασφαλή. Δοκιμάστε την ποιότητα και απολάυστε τη μεγάλη ποικιλία τους μόνοι σας!

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i