Φωτίστε το δρόμο που οδηγεί στο αυτοκίνητο για εσάς και τους επισκέπτες σας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτίστε το δρόμο που οδηγεί στο αυτοκίνητο για εσάς και τους επισκέπτες σας

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Διάδρομος προς το γκαράζ, μονοπάτι στον κήπο ή είσοδος στο σπίτι. Όλα αυτά τα σημεία πρέπει να είναι πάντα φωτισμένα. Επιλέξτε τον κατάλληλο εξωτερικό φωτισμό για τα μονοπάτια σας.

Στέκεστε στη μέση του κήπου σας ή μπροστά από το σπίτι σας και σκέφτεστε ότι θα θέλατε να το κάνετε κάπως καλύτερο; Τότε έχετε κάνει κλικ στο σωστό άρθρο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα φώτα εξωτερικού χώρου παίζουν περισσότερο διακοσμητικό ρόλο, αλλά μόλις σκοτεινιάσει, έχουν τη μαγική ικανότητα να μετατρέπουν τους εξωτερικούς σας χώρους σε ένα μέρος που μοιάζει με νυχτερινό ουρανό που λάμπει από πάνω σας. Στις επόμενες παραγράφους, ελπίζουμε να σας δώσουμε πολύτιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό.

Προσαρμόστε την επιλογή σας στο φωτιστικό ανάλογα με τους εξωτερικούς σας χώρους

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά όπως ο καθένας μας είναι διαφορετικός, έτσι είναι και οι εξωτερικοί χώροι των σπιτιών μας. Η πιο απλή συμβουλή είναι: επιλέξτε ανάλογα με το γούστο σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε από μέσα. Τα δωμάτιά σας αντικατοπτρίζουν το γούστο και το στυλ σας. Αν αισθάνεστε υπέροχα σε αυτά και θαυμάζετε την διακόσμηση τους, ακολουθήστε το στυλ και έξω. Φυσικά, οι εξωτερικοί χώροι απαιτούν ελαφρώς διαφορετικές παραμέτρους για τη λειτουργικότητα των φωτιστικών, αλλά μπορείτε να τις προσαρμόσετε με την παρακάτω συμβουλή. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε την πρακτική τους χρήση. Έχετε έναν κήπο γεμάτο μονοπάτια ανάμεσα στην πισίνα και το παρτέρι; Τότε θα ήταν ωραίο να προσθέσετε φωτισμό LED ή ηλιακό φωτισμό, ώστε να μπορείτε να περπατάτε άνετα και με ασφάλεια τη νύχτα. Έχετε ένα στενό γκαράζ και ένα αυτοκίνητο λίγο πιο στενό, οπότε δεν είναι εύκολο να παρκάρετε καλά; Αρκετά φωτιστικά πρόσβασης στις πλευρές του δρόμου θα είναι βολικά. Συνιστούμε να γράψετε μικρές σημειώσεις για το τι χρειάζεστε από τον εξωτερικό σας φωτισμό. Τελειώσατε; Μπορούμε να συνεχίσουμε.


Προστασία IP - αντοχή στον άνεμο, τη βροχή

Σε αντίθεση με τους φίλους τους, τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου, τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου χρειάζονται έναν μεγαλύτερο βαθμό προστασίας. Και αυτό για να μην μπορεί να τα απειλήσει κανένα καπρίτσιο της φύσης. Και πώς αναγνωρίζουμε την προστασία του φωτιστικού από τις εξωτερικές επιδράσεις; Μπορούμε να τη βρούμε με τη συντομογραφία Προστασία IP, όπου το επίπεδο προστασίας καθορίζεται από δύο ψηφία μετά την ονομασία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία IP, μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Τεχνικό παράθυρο - αισθητήρες, ηλιακά φωτιστικά και LED 

Πριν μιλήσουμε για τους επιμέρους τύπους φωτιστικών για διαδρόμους ή μονοπάτια σπιτιών, θα ρίξουμε σύντομα μια ματιά στις σχετικές τεχνολογίες. Ο φωτισμός με αισθητήρα ή κοινώς ανιχνευτή κίνησης προορίζεται ακριβώς για τους χώρους για τους οποίους μιλάμε. Συγκεκριμένα, τα μέρη μπροστά από την εξώπορτα ή τα πεζοδρόμια είναι ακριβώς αυτά στα οποία ταιριάζουν απόλυτα τα φώτα, τα οποία ανάβουν μόλις ανιχνεύσουν την κίνηση του περιβάλλοντος. Θα απολαμβάνετε την ευκολία με την θα υποδέχεστε τους φίλους σας. Απλώς ο χώρος θα φωτίζεται μόλις φτάνουν. Επιπλέον, δεν θα ανησυχείτε για κανένα διάστρεμμα στον αστράγαλο κατά τη βόλτα σας στον κήπο. Το γεγονός ότι τα φωτιστικά αυτά είναι σουπερ οικονομικά προκύπτει από τη φύση τους - ενεργοποιούνται μόνο όταν χρειάζεται. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα φωτιστικά με ανιχνευτή κίνησης εδώ.

Όταν μιλάμε για οικονομία και οικολογία, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα ηλιακά φωτιστικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, συσσωρεύουν την ενέργεια που λαμβάνουν από τις ακτίνες του ήλιου για να τη μετατρέψουν σε φως κατά τη διάρκεια του απογεύματος και της νύχτας. Απλά τα αγοράζετε και δεν πληρώνετε πλέον για ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε  δεκάρα. Θα μάθετε τα πάντα για τα ηλιακά φώτα αφού διαβάσετε το άρθρο.

Σε σύγκριση με τον κλασικό φωτισμό, όμως, θα εξοικονομήσετε και σημαντικά χρήματα αγοράζοντας φωτιστικά με τεχνολογία LED. Και πιστέψτε μας, θα λειτουργούν σαν καινούργια για πολύ καιρό. Θα βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τα φωτιστικά LED εξωτερικού χώρου εδώ.

Φωτισμός εξωτερικών διαδρόμων σπιτιού

Κατά την επιλογή του φωτισμού του διαδρόμου του κήπου σας, να έχετε κατά νου έναν βασικό κανόνα: δεν χρειάζεται να τον κάνετε να μοιάζει με την πρόσοψη του καζίνο του Λας Βέγκας. Λίγα μόνο φώτα αρκούν για να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια στο γκαράζ. Και μάλιστα, χωρίς να διακυβεύεται η κομψή εμφάνιση των εξωτερικών χώρων μπροστά από το σπίτι σας.

Τι τύπο φωτιστικών πρέπει να επιλέξετε για το εξωτερικό διαδρόμο του κήπου;

Αν ο δρόμος σας δεν είναι από τους μεγάλους, θα χρειαστείτε μόνο εξωτερικό φωτισμό τοίχου. Η λύση για τέτοιου είδους μονοπάτια είναι σίγουρα έξυπνη - και το πλεονέκτημα είναι ότι στο Fotistikosmos, μπορείτε να επιλέξετε από μια πραγματικά μεγάλη γκάμα διαφορετικών στυλ και σχεδίων. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Tα φωτιστικά φαναράκια και οι προβολείς είναι ιδανικοί για μακρύτερους διαδρόμους. Οι προβολείς χαρακτηρίζονται από την υψηλή φωτεινή ένταση, τα φωτιστικά κήπου, από την άλλη πλευρά, έχουν το πλεονέκτημα του ωραίου design. Συνιστούμε να τοποθετείτε και τους δύο τύπους φωτιστικών σε απόσταση αρκετών μέτρων μεταξύ τους. Και αν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο δρόμο που θα θέλατε να αποφύγετε, τοποθετήστε την πηγή φωτός δίπλα του.

Και τέλος, τα φώτα διαδρόμου είναι το κλειδί για τον φωτισμό του μονοπατιού. Επειδή είναι καρφωμένα ακριβώς στο έδαφος. Από όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φωτίσετε το δρόμο, αυτός είναι σίγουρα ο πιο μοντέρνος.


Φωτισμός μονοπατιών στον κήπο

Ένας εντελώς διαφορετικός τύπος εξωτερικού χώρου, αλλά και πάλι ο φωτισμός των μονοπατιών στον κήπο είναι σε πολλά σημεία παρόμοιος με τον φωτισμό του διαδρόμου. Εδώ ισχύει επίσης ότι η βασική λύση για μικρότερα και μεγαλύτερα μονοπάτια κοντά στο σπίτι μπορεί να είναι ένα φωτιστικό τοίχου.

Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι κήποι απαιτούν περισσότερα. Οι προβολείς είναι κατάλληλοι για τον φωτισμό μεγάλων χώρων, χάρη στους οποίους θα μπορείτε, για παράδειγμα, να παίξετε έναν βραδινό οικογενειακό ματσάκι στο γκαζόν σας. Για λόγους ασφαλείας, ενδείκνυται επίσης η τοποθέτησή τους στην περιοχή γύρω από την πισίνα.

Αν δεν δίνετε σημασία μόνο στους πρακτικούς σκοπούς (ώστε ο κήπος απλά να μην είναι σκοτεινός) και θεωρείτε επίσης ότι ο κήπος σας πρέπει να δείχνει τέλειος, τότε έχουμε μια μεγάλη γκάμα από φωτιστικά κήπου για εσάς.


Ο φωτισμός των χώρων εισόδου στο σπίτι

Ας μην ξεχνάμε άλλο ένα σημαντικό κομμάτι του εξωτερικού σας χώρου. Η είσοδος του σπιτιού δημιουργεί την πρώτη εντύπωση. Μια πιο μετριοπαθής επιλογή για τη βεράντα είναι να αγοράσετε ένα κλασικό φωτιστικό τοίχου ή οροφής.

Μια πιο τολμηρή, αλλά όμορφη παραλλαγή είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής, το οποίο θα δώσει στην πρόσοψη του σπιτιού σας μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση. Και για να είστε ακόμα πιο δημιουργικοί. Αφήστε και τον αριθμό του σπιτιού σας να λάμψει. 


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i