Ρετρό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ρετρό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Εσωτερικός φωτισμός

Ζωή

Ο ρετρό φωτισμός είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ομορφύνετε το σπίτι σας. Το ρετρό στυλ είναι ζωηρό και χωρίς περιορισμούς.

Η μεταπολεμική ευφορία της δεκαετίας του 1950, οι ατίθασοι χίπηδες της δεκαετίας του 1960, η έκρηξη της ντίσκο τη δεκαετία του 1970 και η κορύφωσή της τη δεκαετία του 1980. Όταν λέμε τη λέξη "ρετρό", όλοι μας σκεφτόμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι σίγουρο όμως, ότι οι σκέψεις όλων μας λίγο-πολύ θα κυριευτούν από τη νοσταλγία. Επιστρέφουμε συχνά στο ρετρό κατά καιρούς. Γ αυτό αξίζει να κάνουμε μαζί ένα σύντομο ταξίδι στην ιστορία, η οποία αναδύεται στον σημερινό κόσμο.

Πώς να αναγνωρίσετε το ρετρό στυλ;"

Καταρχάς το πιο σημαντικό: το ρετρό στυλ δεν περιορίζεται από μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή χρονική περίοδο. Τις περισσότερες φορές, το ρετρό στυλ εμπνέεται από τα στοιχεία του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα, συγκεκριμένα από τη δεκαετία του 1950 έως τη δεκαετία του 1980. Ωστόσο, ούτε είναι αλήθεια ότι το ρετρό στυλ δεν προέρχεται από το πρώτο μισό του περασμένου αιώνα ή από τη δεκαετία του '90. Έτσι, όταν αναγνωρίζουμε το ρετρό στυλ, θα εστιαστούμε και στα στοιχεία του στο σπίτι.

Τα στοιχεία του ρετρό στυλ στο σπίτι

1) Χρώματα.Μπορεί να θυμάστε το πρόσφατο άρθρο μας για το Σκανδιναβικό στυλ, όπου έχουμε γράψει για τα απαλά χρώματα. Το ρετρό στυλ είναι το εντελώς αντίθετο. Έχει να κάνει με τα χρώματα, ειδικά τα έντονα και τα άγρια. Συμπεριλαμβανομένου του ροζ, του μωβ και του φωτεινού πράσινου.

2) Απαλά υλικά.Στο ρετρό στυλ υπάρχουν κυρίως μη παραδοσιακά υλικά. Αυτά περιλαμβάνουν το βελουτέ και το βελούδο, αλλά το ρετρό χαρακτηρίζεται επίσης από τη συχνή χρήση πλαστικού, δέρματος ή laminate. Μπορείτε επίσης να το αναγνωρίσετε από τα μοτίβα και τις υφές, τα οποία υπάρχουν στα περισσότερα αντικείμενα.

3) Στρογγυλά σχήματα.Τα κομψά και στρογγυλά σχήματα των επίπλων είναι χαρακτηριστικά του ρετρό στυλ. Επίσης, τα έπιπλα συνήθως στηρίζονται σε ποδαράκια.

4) Διάφορα αξεσουάρ. Σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε γωνιά. Θα βρείτε πολλά αξεσουάρ σε στυλ ρετρό σε όλο το σπίτι. Από φορητά τρανζίστορ, έως τεράστια κοφτά ποτήρια για ποτά, και ποδιές για την κουζίνα.


Όχι μόνο φωτιστικά σε στυλ ρετρό

Μαζί θα εξετάσουμε σύντομα τρεις γωνίες του σπιτιού σας, όπου θα ταιριάξουν ιδανικά τα ρετρό προϊόντα της προσφοράς μας.

Σαλόνι

Καθένας από εμάς θεωρεί ότι το σαλόνι του είναι ένας χώρος που δεν πρέπει να είναι βαρετός. Και μάλιστα οφείλει να μην του λείπει η κομψότητα και το στυλ. Ακόμη και αν σας αρέσει περισσότερο ο μίνιμαλ σχεδιασμός, μπορείτε να τονίσετε την ομορφιά του με ένα εντυπωσιακό ρετρό αντικείμενο. Για παράδειγμα, αγοράζοντας φωτιστικά με πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις.

Παιδικό δωμάτιο

Θυμάστε τα πιθηκάκια ή τα λούτρινα ζωάκια που γέμιζαν το δωμάτιό σας στα παιδικά σας χρόνια, σε σημείο που ήταν σχεδόν αδύνατο να μετακινηθείτε; Τα μικρά σας παιδιά πιθανόν να θέλουν να αισθανθούν το ίδιο. Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να έχει στο κομοδίνο του έναν φίλο από το βασίλειο των ζώων. Το παιδικό φωτιστικό αφής BEAR σε σχήμα αρκούδας θα του κάνει την καλύτερη παρέα κατά τον ύπνο.Το συν μπόνους τα πολλά διαφορετικά χρώματα στα οποία κυκλοφορεί, ώστε το παιδί σας να επιλέξει το δικό του αγαπημένο.

Κουζίνα

Και τέλος, έχουμε κάτι για τους μάστορες της κουζίνας και του νόστιμου φαγητού. Θα µπορείτε επίσης να µαγειρεύετε και να ψήνετε σε στυλ ρετρό. Η δημοτικότητα των ρετρό συσκευών κουζίνας αυξάνεται. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε ένα νέο ψυγείο ή μπλέντερ. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν πρωτότυπο βοηθό για το ζύγισμα των υλικών, ο οποίος θα φέρει λίγη ιστορία στο σπίτι σας. Ρίξτε μια ματιά στην αυτή τη ζυγαριά κουζίνας με μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι, γιατί φαίνεται καταπληκτική.

Και εάν κανένα από τα προτεινόμενα προϊόντα δεν ταιριάζει στο σπίτι σας; Δεν πειράζει. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε "ρετρό στυλ" στην αναζήτηση σας στο Fotistikosmos.gr ή να κάνετε κλικ στο εδώ και να αρχίσετε να ψάχνετε για τα κατάλληλα προϊόντα.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i