WiZ, φωτισμός για την καθημερινότητα σας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

WiZ, φωτισμός για την καθημερινότητα σας

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Ο έξυπνος φωτισμός WiZ θα προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής σας και θα δημιουργήσει τη κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή της ημέρας σας. Ξεχωρίζει για την απλή εγκατάσταση, τον εύχρηστο χειρισμό του, καθώς και για την ευρεία γκάμα προϊόντων.

Η καινοτομία και η απλότητα αλληλεπιδρούν υπέροχα όταν πρόκειται για την εταιρεία WiZ. Παρουσιάζουμε το φωτισμό WiZ , ο οποίος θα μετατρέψει το σπίτι σας σε ένα έξυπνο σπίτι και θα το φωτίζει όπως το φαντάζεστε και το χρειάζεστε.

Πώς να ξεκινήσετε και να κάνετε την εγκατάσταση

Το brand WiZ λειτουργεί με την ιδέα ότι ο εξαιρετικός φωτισμός δεν χρειάζεται εγχειρίδιο. Η εγκατάσταση και η σύνδεση των φωτιστικών WiZ είναι τόσο εύκολη. Απλά βιδώστε τον λαμπτήρα ή συνδέστε το φως στην πρίζα. Η εφαρμογή Wiz Connected θα σας καθοδηγήσει σε όλη την εγκατάσταση και θα σας δείξει επίσης όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του φωτισμού.  Ο μετέπειτα έλεγχος των φώτων είναι επίσης πολύ εύκολος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ήδη αναφερθείσα εφαρμογή για κινητά, το χειριστήριο WiZmote ή τη δική σας φωνή. Επιπλέον, ο φωτισμός WiZ είναι συμβατός με τα περισσότερα συστήματα έξυπνου σπιτιού, όπως το Google Home, η Siri ή η Alexa.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Διαλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από τις κλασσικές λάμπες LED, τις κομψές λάμπες νήματος, τα φωτιστικά οροφής, και τα άλλα ειδικά αξεσουάρ. Απο εκεί και πέρα εξαρτάται εντελώς απο σας με το τι θα ξεκινήσετε . 


Τι κάνει τη WiZ να ξεχωρίζει;

Ο φωτισμός WiZ είναι έξυπνος και εύκολος στη χρήση. Θα το αγαπήσετε επίσης χάρη στην ευελιξία του, την ευρεία προσφορά προϊόντων και την εξαιρετική εφαρμογή του.

Ερωτευτείτε μερικές από τις λειτουργίες του:

  1. Ρύθμιση σκηνής.  Κάντε το σπίτι σας ζεστό για ένα οικογενειακό δείπνο ή χαρίστε στους καλεσμένους σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία επίσκεψης. Ο φωτισμός Wiz θα σας βοηθήσει σε αυτό εύκολα.
  2. Έλεγχος από οπουδήποτε.  Είστε στη δουλειά και ξεχάσατε να κλείσετε τα φώτα; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα WiZ ακόμα και όταν είστε μακριά. 
  3. Χρονοδιαγράμματα. Το WiZ θα ακολουθεί το δικό σας καθημερινό πρόγραμμα, ενδεχομένως και το πρόγραμμα άλλων μελών του σπιτιού σας.
  4. Κυρκάδιος ρυθμός. Προσαρμόζεται αυτόματα στην ώρα της ημέρας, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να το ελέγχετε με οποιονδήποτε τρόπο. Ο φωτισμός Wiz σας βοηθάει να σηκωθείτε ευχάριστα τα πρωινά ή θα βοηθάει τα παιδιά σας να συγκεντρωθούν στην εργασία τους. Στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας επίσης, θα σας δίνει τη σωστή ρύθμιση φωτισμού για το διάβασμα ή τη χαλάρωση σας.
  5. Παρακολούθηση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.  Θα έχετε τον έλεγχο της ενεργειακής κατανάλωσης των φωτιστικών σας χάρη σε σαφή στατιστικά στοιχεία απευθείας στην εφαρμογή για κινητά.


 Όλα τα μέλη του σπιτιού σας θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το φωτισμό WiZ. Η εγκατάσταση είναι ιδιαίτερα εύκολη και απλή. Εκτός από τα φωτιστικά, δεν χρειάζεστε κανένα πρόσθετο υλικό, ο φωτισμός WiZ χρειάζεται μόνο το Wi-Fi. Ο επακόλουθος έλεγχος των φώτων είναι επίσης πολύ εύκολος. Με λίγα λόγια, η δημιουργία της ιδανικής οικογενειακής θαλπωρής δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. 



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i