μπαταρία 9V | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

μπαταρία 9V

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Χωρητικότητα και χρήση της μπαταρίας 9V
 
Η μπαταρία 9-Volt, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ ακριβώς, χρησιμοποιείται σε διάφορες συσκευές που απαιτούν υψηλότερη τάση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μπαταρίας 9V. Ο πρώτος είναι η αλκαλική μπαταρία 9V και άλλος ένας η μπαταρία λιθίου. Η συγκεκριμένη πηγή ρεύματος χρησιμοποιείται σε διάφορα τηλεχειριστήρια, ανιχνευτές καπνού ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Η μπαταρία 9V περιέχει ένα γαλβανικό στοιχείο, το οποίο αποτελεί μια πηγή που παρέχει συνεχές ρεύμα με τάση έως και μερικά βολτ. Εδώ μπορείτε να βρείτε μπαταρίες με την επισήμανση 6F22 ή 6LR61.
 
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 9V
 
Άλλος ένας τύπος των συγκεκριμένων πηγών ρεύματος είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 9V. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον τύπο μπαταρίας σε βάθος χρόνου. Μόλις παρατηρήσετε ότι η μπαταρία τελειώνει, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα τροφοδοτικό 9V. Για παράδειγμα, έναν προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος (AC adapter) 9V ή έναν φορτιστή για μπαταρίες 9V. Συνεπώς, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο μια λάμπα ή κάποιο πολύφωτο, αλλά και τις αντίστοιχες μπαταρίες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των συσκευών σας.
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i