Φωτισμός Nanoleaf smart - Ολοκληρωμένα σετ | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Nanoleaf - Ολοκληρωμένα σετ

  • Κορυφαία σε πωλήσεις

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτισμός Nanoleaf Smart - Ολοκληρωμένα σετ


Ο έξυπνος φωτισμός και smart σπίτι δεν χρειάζεται να είναι απλά ένα όνειρο - με τα ολοκληρωμένα σετ Nanoleaf, όλα μετατρέπονται σε πραγματικότητα. Τα πάνελ φωτός Nanoleaf είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για ένα έξυπνο σπίτι. Ειδικά σε συνδυασμό με τη μονάδα Rhythm - βασικά δημιουργείτε "έγχρωμη μουσική" στο σπίτι και με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη ελαφριά ψυχαγωγία σύμφωνα με τη φαντασία σας.


Ο έλεγχος ενός έξυπνου σπιτιού δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος - χρειάζεστε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο με την εφαρμογή Nanoleaf Smarter Series για να διασκεδάσετε ακόμη και για λίγες ώρες. Τα φώτα συνεργάζονται επίσης με Apple HomeKit, Google Assistant και Amazon Alexa.


Αν ψάχνετε για άλλες επιλογές έξυπνου φωτισμού, στην κατηγορία έξυπνου φωτισμού θα βρείτε όλες τις μάρκες που προσφέρουν αυτά τα φωτιστικά.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.