Φωτισμός Nanoleaf smart - Ολοκληρωμένα σετ | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Nanoleaf - Ολοκληρωμένα σετ

Vendor 9
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτισμός Nanoleaf Smart - Ολοκληρωμένα σετ


Ο έξυπνος φωτισμός και smart σπίτι δεν χρειάζεται να είναι απλά ένα όνειρο - με τα ολοκληρωμένα σετ Nanoleaf, όλα μετατρέπονται σε πραγματικότητα. Τα πάνελ φωτός Nanoleaf είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για ένα έξυπνο σπίτι. Ειδικά σε συνδυασμό με τη μονάδα Rhythm - βασικά δημιουργείτε "έγχρωμη μουσική" στο σπίτι και με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη ελαφριά ψυχαγωγία σύμφωνα με τη φαντασία σας.


Ο έλεγχος ενός έξυπνου σπιτιού δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος - χρειάζεστε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο με την εφαρμογή Nanoleaf Smarter Series για να διασκεδάσετε ακόμη και για λίγες ώρες. Τα φώτα συνεργάζονται επίσης με Apple HomeKit, Google Assistant και Amazon Alexa.


Αν ψάχνετε για άλλες επιλογές έξυπνου φωτισμού, στην κατηγορία έξυπνου φωτισμού θα βρείτε όλες τις μάρκες που προσφέρουν αυτά τα φωτιστικά.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i