Η εταιρεία patona και η επιτυχημένη πορεία της στον χρόνο | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

ΠερισσότεραΛιγότερα

PATONA

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Η εταιρεία Patona και η επιτυχημένη πορεία της στον χρόνο


Η Patona είναι μια γερμανική εταιρεία που επιτυχώς κατατάσσεται μεταξύ των τριών μεγαλύτερων πωλητών μπαταριών και άλλων συστημάτων. Η υψηλή γερμανική ποιότητα των προϊόντων της τη κάνει να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Αναζητώντας στην σελίδα μας την συγκεκριμένη εταιρεία θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά προϊόντα της όπως: φορτιστής για ηλεκτρικά πατίνια, φορτιστής για ηλεκτρικές σκούπες, φίλτρο για ηλεκτρικές σκούπες, πέλμα δαπέδου για ηλεκτρικές σκούπες και πολλά άλλα αξεσουάρ. Αν λοιπόν ψάχνετε φίλτρο κινητήρα για σκούπα ή φορτιστές, ρίξτε μια ματιά στην συγκεκριμένη κατηγορία και στην κατηγορία των προσφορών και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Οι πιο δημοφιλείς αγορές της συγκεκριμένης εταιρείας είναι η μπαταρία Patona, το Patona φίλτρο και ο φορτιστής Patona.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.