Φωτιστικά τοίχου & απλίκες μπάνιου για μοναδικό στυλ | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά τοίχου μπάνιου

Vendor 5
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτιστικά τοίχου & απλίκες μπάνιου για μοναδικό στυλ


Ένα πολύφωτο είναι συνήθως η κύρια πηγή φωτός στα περισσότερα δωμάτια ενός σπιτιού. Ωστόσο, στα μπάνια την συγκεκριμένη λειτουργία αναλαμβάνουν τα φωτιστικά τοίχου και οι απλίκες μπάνιου καθρέπτη. Οι απλίκες για καθρέφτη και τα σποτ για μπάνιο που μπάνιουν στον τοίχο αποτελούν έναν πολύ πρακτικό βοηθό στην καθημερινή υγιεινή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία σχεδίων και σχημάτων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε το κατάλληλο φως μπάνιου LED. Προσφέρουμε φωτιστικά τοίχου μπάνιου LED και σποτ μπάνιου με dimmer. Ο φωτισμός σε κάθε μπάνιο είναι ξεχωριστός και αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να προσθέσουμε φώτα τοίχου, οροφής ή σποτ, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Όπως οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι απαιτούν φωτιστικά μέσα υψηλής ποιότητας, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μπάνια. Επιλέξτε ανάμεσα σε απλίκες μπάνιου μοντέρνες ή απλίκες μπάνιου ρετρό, αδιάβροχα σποτ μπάνιου, σποτ καθρέφτη μπάνιου και γενικότερα φωτιστικά μπάνιου καθρέπτη. Όλα με έκπτωση έως 70% για το σπίτι σας!

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.