Ταινίες LED 24V | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Ταινίες LED 24V

Vendor 1
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Ταινίες LED 24V

Ο φωτισμός ολόκληρου του νοικοκυριού είναι ένα μεγάλο στοιχείο στον οικογενειακό προϋπολογισμό, καθώς τα φωτιστικά καταναλώνουν πολλή ενέργεια. Επομένως, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με φωτιστικά με τεχνολογία LED, η οποία θα μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Ταινίες LED

Αν ψάχνετε για ένα επιπλέον φωτιστικό που θα είναι επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο, προτείνουμε ταινίες LED με τάση 12V, 24V ή 230V. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε ταινίες LED με τάση 24V, οι οποίες είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν και μπορείτε να τις τοποθετήσετε, για παράδειγμα, κάτω από τα ντουλάπια κουζίνας, δίπλα στο κρεβάτι ή ακόμα και σε ένα ντουλάπι.

Υπάρχει επίσης μια ταινία LED με τάση 24V dimmable, στην οποία μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του φωτός. Αν ψάχνετε επίσης για τον κύριο εσωτερικό φωτισμό, εξετάστε την κατηγορία του εσωτερικού φωτισμού, όπου θα βρείτε εκατοντάδες τύπους φωτιστικών.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2023 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.