Πώς να επιλέξετε φωτισμό για γκαράζ; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πώς να επιλέξετε φωτισμό για γκαράζ;

Γκαράζ και κελάρι
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Για τον φωτισμό του γκαράζ σας, συνιστούμε επιτοίχια φωτιστικά. Επίσης, μην ξεχνάτε και τον χώρο μπροστά από το γκαράζ όπου θα χρειαστεί φωτιστικά εξωτερικού χώρου, ειδικά εκείνα με αισθητήρες κίνησης.

Είναι προφανές πως όταν αγοράζετε φωτιστικά για το σπίτι σας, προτεραιότητα έχουν τα φωτιστικά για την κουζίνα, το μπάνιο και το καθιστικό. Σίγουρα όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τον φωτισμό του γκαράζ σας. Έτσι, θα αποφύγετε μικροατυχήματα και ανεπιθύμητες φθορές στο αμάξι σας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε τα εργαλεία που ψάχνετε.
 

Τα φωτιστικά φθορίου είναι τα πλέον κατάλληλα

Στις μέρες μας, οι περισσότερες γκαραζόπορτες είναι πτυσσόμενες και διπλώνουν στην οροφή. Επομένως, τα φωτιστικά τοίχου αποτελούν ιδανική επιλογή για τον φωτισμό του γκαράζ. Αυτά συνιστώνται ακόμα και σε γκαράζ που δεν διαθέτουν συρόμενη πόρτα, διότι σε περίπτωση που έχετε κάποιο φωτιστικό οροφής, αυτό φωτίζει μόνο το πάνω μέρος του αυτοκινήτου σας αφήνοντας τους γύρω χώρους σκοτεινούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύετε κάθε φορά που μπαίνετε στο γκαράζ, λόγω μειωμένης ορατότητας στο πίσω και πλαϊνό μέρος. Όταν λοιπόν θέλετε να φωταγωγήσετε σωστά το γκαράζ σας, τα επιτοιχία φωτιστικά σίγουρα υπερτερούν έναντι άλλων επιλογών. Φυσικά, εκτός από την εμφάνιση, θα πρέπει να προσέξετε τη λειτουργικότητα τους. Εξάλλου, το γκαράζ δεν είναι ούτε το υπνοδωμάτιο, ούτε το καθιστικό σας, επομένως το design και οι τελευταίες τάσεις της μόδας σίγουρα δεν θα πρέπει να αποτελούν βασικό κριτήριο για την επιλογή σας.


Πρώτα απ' όλα, δεδομένης της φύσης του συγκεκριμένου χώρου, τα φωτιστικά θα πρέπει να διαθέτουν υψηλότερο βαθμό προστασίας ΙΡ (μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές ΙΡ εδώ). Σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο με δείκτη ΙΡ τουλάχιστον 44, γεγονός που σημαίνει ότι το φωτιστικό είναι προστατευμένο από εισχώρηση ξένων σωματιδίων διαμέτρου 1 mm ή μεγαλύτερης (σε περίπτωση που χρειάζεστε να είναι αδιαπέραστο από τη σκόνη, ο πρώτος αριθμός πρέπει να είναι 5 ή 6), και να διαθέτει επίσης προστασία από πιτσίλισμα νερού από όλες τις κατευθύνσεις. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι συχνά κάνουν διάφορες δουλειές στο γκαράζ τους και μεταφέρουν βαριά αντικείμενα, καλό θα ήταν το φωτιστικό να έχει κάποιου είδους προστατευτικό.Βάσει της εμπειρίας μας, τα φωτιστικά φθορίου είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για γκαράζ. Αυτά παρέχουν διάχυτο φως σε ολόκληρο το δωμάτιο και διαθέτουν χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Σας συνιστούμε να αγοράσετε φωτιστικά φθορίου με ηλεκτρονικό σταθεροποιητή, χάρη στον οποίο το φωτιστικό θα ενεργοποιείται αμέσως χωρίς τις αρχικές ενοχλητικές αναλαμπές. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να περιμένετε μέχρις ότου ανάψει εντελώς προκειμένου να μπείτε στο γκαράζ με ασφάλεια.
Ακόμα και αν έχετε μικρό γκαράζ, δεν θα προτείναμε να τοποθετήσετε ένα μόνο φωτιστικό. Αυτό ισχύει προπαντός εάν το γκαράζ σας είναι ταυτόχρονα και το εργαστήριο σας. Και σε περίπτωση που θέλετε να φωτίσετε έναν πάγκο εργασίας, μην ξεχάσετε να αγοράσετε το αντίστοιχο φωτιστικό. Για τον συγκεκριμένο σκοπό, μπορείτε πάλι να επιλέξετε κάποιο φωτιστικό φθορίου, το οποίο θα τοποθετήσετε κατά τρόπο που να μην δημιουργεί σκιές στον χώρο όπου εργάζεστε. Εάν η εργασία σας απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε και μια επιτραπέζια λάμπα ως πρόσθετη πηγή φωτός.
 

Πρακτικά φωτιστικά με αισθητήρες

Όταν διαλέγετε φωτιστικά για γκαράζ, δεν θα πρέπει να αγοράζετε μόνο φωτιστικά εσωτερικού χώρου, αλλά επίσης εξωτερικού χώρου για τον φωτισμό της εισόδου. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από φωτιστικά εξωτερικού χώρου, τόσο οροφής όσο και τοίχου. Η τελική επιλογή εξαρτάται από τα γούστα σας και το μέγεθος του χώρου που θέλετε να φωτίσετε. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και φωτιστικά δρόμου για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τις βραδινές ώρες.
 
Μια καλή επιλογή για τον φωτισμό του χώρου μπροστά από το γκαράζ σας είναι τα φωτιστικά με αισθητήρα. Αυτά διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, ο οποίος ενεργοποιείται μόλις κάτι κινηθεί εντός της εμβέλειας του και έτσι το φωτιστικό ανάβει αυτόματα. Πρόκειται για μια άκρως πρακτική επιλογή αφού απενεργοποιούνται από μόνα τους μόλις περάσει κάποια ώρα. Συνεπώς, τα συγκεκριμένα φωτιστικά ανάβουν μόνο όταν τα χρειάζεστε, δεν καταναλώνουν άσκοπα ενέργεια και σας εξοικονομούν χρήματα. Τέλος, να σημειωθεί ότι τα φωτιστικά με αισθητήρες κίνησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο εσωτερικό του γκαράζ για να απαλλαγείτε από το άγχος και τη σπατάλη ενέργειας σε περίπτωση που ξεχνάτε συχνά να κλείνετε τα φώτα.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

Brilagi - LED Φωτιστικό σποτ MIA 1xGU10/30W/230V 84x80 mm μαύρο
Brilagi - LED Φωτιστικό σποτ MIA 1xGU10/30W/230V 84x80 mm μαύροBrilagi - LED Φωτιστικό σποτ MIA 1xGU10/30W/230V 84x80 mm λευκό
Ειδική προσφοράSpřažené zboží
-19%

Brilagi - LED Φωτιστικό σποτ MIA 1xGU10/30W/230V 84x80 mm μαύρο

  • Δώρο με ένα προϊόνΛαμπτήρας LED ECOLINE GU10/6W/230V 4000K - Brilagi

    2,59

15,90

12,90
50 τμχ και άνω
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

BG0594

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i